Elevă-mămică a fost abandonată de iubit, printr-un mesaj, imediat după ce și-a sărbătorit majoratul. Copila va deveni mamă, în doar câteva zile

O poveste aparent frumoasă, în care ea urmează, în doar câteva zile, să dea naştere unui copil. Însă dincolo de minunea pe care o va aduce pe lume, fata trăieşte o adevărată dramă. Pentru că atunci când ea a rămas însărcinată, tatăl copilului ar fi părăsit-o printr-un sms! Iar de atunci, tânăra nu mai ştie nimic de el.

„Când am împlinit 18 ani, nu a mai vrut să știe nimic de mine, nici de copil. Mi-a dat un SMS. Am încercat să îl sun, să-i dau mesaj, dar nu am reușit să dau de el nici în ziua de azi. M-am simțit ca un gunoi!”, a spus tânăra.

Sufletul ţi se frânge, când îi auzi vorbele şi când o vezi cum, cu paşi mai greoi ca oricând îşi plimbă trupul plăpând şi burtica de graviduţă. O graviduţă. singură pe lume. Aşa e Raluca, o elevă de doar 18 ani care, în curând, va deveni mămică. O mămică singură.

Fata se plimbă pierdută prin parc. Un parc la fel ca cel în care soarta i s-a schimbat, într-o secundă. A fost locul în care Raluca l-a întâlnit pe tânărul care ar fi aruncat-o în ghearele. abandonului!

„Am ales să îl păstrez, la îndrumarea lui. L-am întrebat și pe el ce vrea să facem”, a spus Raluca.

Dar se pare că iubitul ei s-ar fi răzgândit, între timp, iar pe ea ar fi anunţat-o acest lucru printr-un sms otrăvit parcă, ce i-a schimbat. destinul!

Vestea a căzut ca un trăsnet peste Raluca, fata cu ochii precum marea. Este şi ea încă doar un copil, care poartă în pântece un copil!

Iar, din clipa în care iubitul ar fi abandonat-o, "TIC-TACUL" ceasului, pentru ziua în care va deveni mamă, a început să o zgălţie parcă şi mai tare.

Ştia că îi va fi greu să fie mamă, la o vârstă atât de fragedă, dar gândul că va fi o mamă SINGURĂ pur şi simplu a devastat-o!

Întreaga poveste, în materialul video de mai sus, din ediția de sâmbătă Acces Direct.

Ultimele știri