Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Emilia Ghinescu, drame tulburătoare! Artista a făcut dezvăluiri șocante despre viața ei neștiută!

 

Este o mamă fericită, cu trei copii minunați, dar viața Emiliei Ghinescu nu a fost întotdeauna ușoară. Pentru prima oară, artista vorbește despre dramele pe care le-a trăit şi îşi dezvăluie secretele în faţa Andei Adam!

Ascunde, în spatele zâmbetului fermecător, drame tulburătoare. Emilia Ghinescu a făcut confesiuni sfârșietoare în fața artistei Anda Adam.

Viața îndrăgitei interprete a fost ca un carusel. De la abandonul tatălui, la momente tensionate.

 Astfel, a aflat despre cruntele bătăi pe care Emilia Ghinescu le-a primit de-a lungul timpului, dar şi motivele prentu care nu şi-a cunoscut niciodată tatăl natural!

Noi detalii despre polițistul pedofil din Drumul Taberei! Un tată a povestit ce a pățit fetița lui! „Atunci am realizat tragedia, s-a văzut totul pe filmări”

Emilia Ghinescu are trei copii, un băiat (Andrei), o fată (Erica), copii din prima casatorie și o fetita (Anastasia) cu actualul ei iubit, Sebi.

Hackerii au atacat România în cel mai neașteptat mod posibil! S-au îmbogățit peste noapte cu monedele virtuale obținute la noi!

Artista a avut probleme de sanatate grave, medicul spunandu-i ca nu poate face copii. A suferit două operații și, cel mai dureros, nu și-a cunoscut tatăl, fiindcă acesta a părăsit-o de mică.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre Emilia Ghinescu!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe