Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Emma a plecat din Bacău, ca să cucerească Franţa! Actriţă, cântăreaţă şi pianistă, la doar 11 ani

La nouă ani, i-a fermecat pe francezi, atunci când a câştigat locul I, la un concurs internaţional de pian. Și totul pentru că a muncit din greu. A înlocuit terenul de joacă cu scena, iar păpuşile cu pianul. Este vorba despre Emma Gherganu care la doar 11 ani are deja două videoclipuri.

La nouă ani, i-a fermecat pe francezi, atunci când a câştigat locul I, la un concurs internaţional de pian. Și totul pentru că a muncit din greu. A înlocuit terenul de joacă cu scena, iar păpuşile cu pianul.

Este vorba despre Emma Gherganu care la doar 11 ani are deja două videoclipuri. Pe scenă cântă, dansează şi joacă teatru.

Emma are 11 ani şi este din Bacău. Cântă de la vârsta de 5 ani la pian şi de la 6 ani cu vocea. Studiază la Liceul de Arte din localitatea sa pianul şi flautul, iar în particular studiază chitara şi canto.

Copila face un adevarat spectacol pe scena: canta, danseaza, dar joaca si teatru- costumandu-se in diverse personaje. Unul dintre cele mai importante concursuri la care a participat a fost in Franţa, un concurs internaţional, unde a câştigat doua locuri I, secţiunea pian.

E pasionată şi de medicină- vrea să devina medic stomatolog. În plus, Emma a dezvăluit că o admira pe Delia.

Video