Căutare Live

Emoții și nervi întinşi la maximum! Cine câștigă marele premiu de la „Asia Express”?

Câteva ore! Atât a mai rămas până la marea filnală „Asia Express”! Cele douã perechi, Raluka și Ana, dar și Liviu și Andrei au muncit din greu să ajungă până aici și au trecut printr-o mulțime de probe de foc, însă bătălia finală abia acum se dă!

Câteva ore! Atât a mai rămas până la marea filnală „Asia Express”! Cele douã perechi, Raluka și Ana, dar și Liviu și Andrei au muncit din greu să ajungă până aici și au trecut printr-o mulțime de probe de foc, însă bătălia finală abia acum se dă!

Iar cei patru nu sunt singurii care merită felicitări. Toate cele șapte cupluri de vedete care au participat la acest show senzațional au dat dovadă de mult curaj, răbdare și o putere extraordinară.

Fără cazare, fără mâncare şi într-un mediu total diferit făță de cel cu care erau obișnuite, vedetele au luptat din greu! Însă doar patru dintre ele au ajuns în marea finală „Asia Express”!

Dar până au ajuns aici, drumul a fost din cale afară de dificil!

Vedetele au fost nevoite să facă autostopul, să se descurce cu doar un euro pe zi! Totul pentru a trece prin aventura „Asia Express”, pentru marele premiu de 30 000 de euro!

Iar acum, în finala „Asia Express”, au mai rămas doar două cupluri: Raluka și Ana Baniciu, dar şi echipa formată din Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Ei se vor duela în această seară pentru marele premiu de 30 000 de euro!

O soție a acceptat testul poligraf, chiar în timpul emisiunii „Acces Direct”! Ce a aflat soțul, cu 15 mai bătrân decât e... Povestea cumplită a unei românce! Femeia vrea să scape de iubitul care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea!...
Ultimele știri