Căutare Live

Vulpiţa şi Viorel, purificați cu ajutorul parapsihologului! Energiile negative din casa soților Stegaru au fost eliminate!

Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns la parapsiholog. Soții Stegaru au recurs la incantații pentru a-și purifica locuința de energiile negative.

Vulpiţa şi Viorel, strigăt de ajutor! Cei doi soţi au apelat din nou la celebrul parapsiholog al vedetelor, care nu a întârziat să vină acasă la cei doi soţi.

Adevărul gol goluț despre "Jador Adevărat"! Artistul filmat, fără perdea în intimitatea casei sale! Ce surpriză le pregățește fanilor | Video

Parapsihologul a trecut pragul casei lor pentru a le curăța casa din punct de vedere energetic.

După mai multe procedee de curățare a energiilor din casa Stegaru, a urmat o altă procedură de curățare energetică a organismului. Atât Viorel, cât și Vulpița au fost supuși acestui tratament.

Icoane, bețișoare parfumate și tămâie, în casa soților Stegaru

Parapsihologul i-a supus pe Viorel și Veronica la o curățare energetică asupra întregului lor corp. Iar soțul Vulpiței a început să se simtă din ce în ce mai bine, semn că terapia a funcționat.

În final și-au pus și o dorință, iar pentru că știa că soțul Vulpiței este înnebunit după masaj, terapeutul i-a făcut un masaj de zile mari lui Viorel Stegaru.

Soții Stegaru au descoperit o lume nouă! Vulpiţa şi Viorel au ajuns la 100 de metri sub pământ! |Video

A urmat și Vulpița la relaxare. Cu cristalul în mână și înconjurată de icoane, așa a decurs terapia Vulpiței. Pentru echilibrarea și armonizare la nivel emoțional, Vulpița a fost o pacientă ascultătoare, iar această curățare, conform terapeutului, ar trebui sa dureze aproximativ trei săptămâni.

Urmăriți cum a decurs toată terapia soților Stegaru, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Poveste cutremurătoare! Femeia fără identitate câștigată la barbut și vândută ca sclavă, timp de 30 de ani!... Viorel Stegaru, piesă nouă! Soțul Vulpiței, alături de o artistă celebră! | Video...
Ultimele știri