Căutare Live

Esteticianul vedetelor are un conac cu pietre prețioase și piese unice în lume, de la regele Mihai! Mihaela Saidac l-a întâlnit pe Michael Jackson!

Este un medic estetician cunoscut în lumea mondenă şi nepoata a doi generali importanţi, din România. Are un conac plin cu pietre preţioase, situat în centrul Capitalei şi duce o viaţă de lux.

Într-un conac de poveste, încojurată de obiecte scumpe, unice în lume și pietre strălucitoare cu energie divină, așa a fost găsită Mihaela de echipa Acces Direct.

Este o mamă împlinită și o femeie care se bucură de succes pe toate planurile, pentru că de profesie, Mihaela este medic estetician. Un medic căutat de toate vedetele din România. Deși îi place să fie o prezență discretă în lumea mondenă, astăzi a primit echipa acces direct în vila cu povești regale.

Medicul și-a deschis sufletul și a povestit despre viața ei trăită în Las Vegas, unde a colaborat cu medcii celebri și unde a cunoscut staruri de la Hollywood.

Tot în Las Vegas l-a întâlnit și pe medicul lui Michael Jackson.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Veronica Stegaru, regină pentru o zi! Vulpița a strălucit pe podiumul modei, îmbrăcată într-o rochie eco! |VIDEO... Lumea mondenă clocoteşte! Pantera Naba şi Bianca Pop au devenit rivale de moarte? Bruneta susține că fosta ispită de la ...
Ultimele știri