Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

"Mami, nu vreau să plec!" Fetița târâtă pe asfalt de mascați ar urma să fie trimisă în SUA pentru organe

Acuzaţia uimitoare făcută de părinții biologici ai micuței Sorina, fetița târâtă pe asflat de mascați și luată din casa în care s-a născut! Pentru organe ar fi fost luată, susţine familia din România!

Acuzaţia uimitoare făcută de părinții biologici ai micuței Sorina, fetița târâtă pe asflat de mascați și luată din casa în care s-a născut! Pentru organe ar fi fost luată, susţine familia din România!

A fost ridicată, împotriva voinţei sale, din braţele celei pe care o numea mamă sub un potop de plânsete şi urlete. Este povestea unei fetiţe de opt ani, care a fost despărţită de familia care o crescut-o de când era un ghemotoc, pentru a fi adoptată de o familie de români din America.

Echipe de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi, împreună cu familia de români care trăiesc în SUA, au venit la casa familiei Şărămăt pentru a o lua pe Sorina, printr-o hotârâre cel puţin a CA Craiova.

Vezi și: O fetiță a fost smulsă de mascați din familia unde a crescut, pentru a fi trimisă în SUA! "Au lovit-o cu capul de ciment!"

Aceștia ar fi câștigat adopţia fetiţei în 18.02.2019 în procesul de judecată de la Severin.

Familia americană a făcut recurs şi au mutat dosarul la CA Craiova, pentru că acolo aveau pile. Astfel, adopţia fetiţei a fost câştigată de familia de români din SUA.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro