Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Fiul lui Nicolae Guță are o voce de aur! Tânărul îl întrece pe celebrul său tată! Cum cântă?

 

Pe Nicolae Guță îl știe toată lumea, dar puțini sunt cei care îl știu pe băiatul său talentat, care îi calcă pe urme! Ce voce are tânărul și cât de mult seamănă cu manelistul?

Nicolae Guță aşteaptă al unsprezecelea copil, dar Nicolae Guță nu i-a uitat pe ceilalți zece! Regele manelelor se simte un tată împlinit și iubit de copiii lui.

Citește și: Nicoleta Guță, confesiunea care șochează România: "M-am măritat la 12 ani, iar în noaptea nunții am luat bătaie de la soț"

De fiecare dată când vorbește despre ei, sufletul lui parcă vibrează de fericire. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta, când unul dintre băieţii săi, Nicu, a vorbit despre el.

Un tânăr de 34 de ani, care îi calcă pe urme manelistului. Ce secrete au dezvăluit aceștia despre relația lor și ce lucruri neștiute au ieșit la iveală?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI