Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Florentina, o mamă de 19 ani, bătută și alungată de concubin, din cauza unei amante: ”L-a cucerit cu bani!”

Povesteşte cu durere în glas că ar fi fost bătută, iar mai apoi, alungată din casă de iubitul ei. Motivul? O amantă! Este drama unei tinere de numai 19 ani, mamă a unei fetiţe de șase luni. Dramatic e şi că atunci când a fost alungată, tânăra mămică a fost despărţită de fiica ei. Îndurerată, cu sufletul făcut bucaţi, Florentina Iliescu plânge, zi şi noapte, după bebeluşul ei. Iar acum, tânăra nu vrea decât să-şi strângă fetiţa la piept, lucru pe care iubitul i l-ar interzice vehement, acuză ea.

Florentina, mama de 19 ani

Florentina Iliescu, o tânără în vârstă de doar 19 ani, a fost dată afară din casă de concubin, după trei ani de relație. Mai mult de atât, acesta și-a adus amanta în casă. A ales, însă, să-și păstreze fetița, motiv pentru care Florentina a venit la Acces Direct pentru a-și recupera fiica.

”M-a bătut peste mână și cu piciorul în coastă. A doua zi a adus altă femeie în casă.”, spune Florentina sfâșiată de durere. Iar seria mărturisirilor nu se oprește aici.

”Am văzut-o doar pe Facebook, el a căutat-o. El vorbea și cu alte femei pe Facebook cât timp a fost cu mine. Ea i-a cumpărat două telefoane într-o lună și jumătate. L-a cucerit pentru că i-a dat bani și țigări.”, a mai spus tânăra, care în luna decembrie a făcut un avort, întrucât concubinul nu și-a mai dorit un copil cu ea.

Aflați mai multe detalii despre acest caz, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro