Căutare Live

Florin Piersic, momentul adevărului! Ce se întâmplă cu sănătatea marelui actor! Ce regret are

Interviu de colecţie cu maestrul Florin Piersic. Marele actor a povestit cum a fost primit cu ropote de aplauze în Ţara Sfântă, dar şi ce regrete are la 83 de ani. Celebrul actor nu a uitat să-i amintească şi pe părinţii lui, pe care i-a divinizat.

Florin Piersic, momentul adevărului! Ce se întâmplă cu sănătatea marelui actor

Marele actor Florin Piersic a povestit cum a fost primit cu ropote de aplauze în Țara Sfântă, ce sentimente a trăit atunci, dar și ce regrete are la vârsta de 83 de ani!

„În ultima vreme m-am gândit că această întânire de iubire, dintre mine și public, să se petreacă în asemenea fel în care eu să mă destăinui despre ce mi-a plăcut, ce nu mi-a plăcut, cum am debutat...Pe mine asta mă emoționează, faptul că lumea mă întreabă de ce m-am făcut actor. În măsura în care eu sunt actorul românilor, în țara asta mică, dar fermecătoare, am decis să fac aceste întâlniri pentru ca publicul să mă cunoască mai bine decât în rolurile jucate.

Am avut în Țara Sfântă două spectacole, unde recunosc că am fost primit...Nu pot să spun cum, ce s-a petrecut cu mine, cu mintea mea și cu sufletul meu.

E dificil, dar mi-am asumat această grea problemă la o anumită vârstă, dar sincer să fiu îmi face plăcere. Sunt foarte emoționat de primirea făcută de public aici”, a mai adăugat Florin Piersic.

Actorul a povestit mai multe despre părinții săi, despre momente dragi din viața lui. Părinții lui au trăit chiar un moment special la Ierusalim, atunci când și-au dat seama cât de celebru este fiul lor!

Ce regrete are Florin Piersic la 83 de ani și care este adevărul despre starea lui de sănătate? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea celor de la Acces Direct.

Luptătorul Ionel Bontea, încolțit! de soție și amantă, chiar în direct! Ce a dezvăluit bărbatul... Secretul rușinos al unui bărbat, descoperit după 40 de ani de căsnicie ! Ce a găsit soția în telefon: „Am văzut totul”...
Ultimele știri