Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

A vrut să se sinucidă? Fratele lui Mirel Rădoi, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Accident sau tentativă de sinucidere? Fratele lui Mirel Rădoi, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit prăbuşit la pâmânt!

Tragedie în familia fotbalistului Mirel Rădoi. Fratele celebrului jucător se luptă între viaţă şi moarte, după ce s-ar fi prăbuşit de la etajul patru al unui bloc. Familia bărbatului se roagă acum pentru o minune!

Accident sau tentativă de sinucidere? Fratele lui Mirel Rădoi, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit prăbuşit la pâmânt!

Vestea că fratele său, Mihai Nicușor, s-a aruncat de la etaj l-a șocat pe Mirel. Contactat de reporterii presei locale din Drobeta Turnu Serverin, acesta nu a dorit să comenteze prea mult incidentul,

Bărbatul are 35 de ani țși s-a aruncat de la etajul 4 dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Potrivit informațiilor din mai multe surse acesta s-a certat înainte de a se arunca de la etaj cu soția.

Mihai Nicușor, fratele lui Radoi, cunoscut pentru problemele cu legea

La doar 35 de ani Mihai Nicușor Rădoi, fratele antrenorului Mirel Rădoi, este cunoscut pentru problemele sale cu legea. A fost condamnat de la multe ori la închisoare. Ultima sa condamnare a fost de un a și sașe luni cu executare pentru furt.

Acesta a fost eliberat condiționat pentru reabilitare, însă se pare că problemele din familie l-au dus în pragul sinuciderii. În prag de divort, fratele lui Rădoi a devenit și depresiv!

Află totul despre acest subiect controversat în clipul video de mai sus din emisiunea „Acced Direct”!