Căutare Live

Gabriel a fost snopit în bătaie cu țevile și băgat în comă, deși era nevinovat! Coșmarul nu s-a oprit aici

Un tânăr de 26 de ani a fost bătut cu țeavă de cămătari, după ce a împrumutat 100 de euro de la un cămătar. Cămătarul i-a cerut mai mulți bani înapoi și anume 1000 de euro în ziua în care tânărul a vrut să-i restitue împrumutul de 100 euro. Gabriel Posoinea nu a vrut să dea suma cerută și a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi.

Incidentul s-a petrecut în data de 21 iulie 2019, atunci când Gabriel a fost bătut cu țevile și cu pumnii de oamenii cămătarului de la care omul împrumutase suma de o sută de euro. După o săptămână, acesta a vrut să restituie datoria, dar cămătarul i-a cerut 1000 de euro în schimb!

Cămătarul a trecut apoi la amenințări cu moartea și chiar și-a trimis recuperatorii să-l hărțuiască bărbat. Ca să-și primească banii ceruți, acesta a ajuns chiar să o hărțuiască și pe iubita lui Gabriel, amenințând-o că o va duce la prostituție dacă nu primește suma cerută.

Într-o zi, trei indivizi l-au bătut cu lanțuri și cu o țeavă până l-au băgat în comă. Cămătarul a mers la spital după el și amenințările au continuat. Coșmarul s-a mutat apoi acasă, după externarea sa.

Urmărește materialul video de mai sus din emisinunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest subiect, prezentat în emisiunea Acces Direct!

Vulpița l-a făcut praf pe manelistul Jador! Ce amenință Veronica: „Acum eu sunt campioana”... Vulpița, criză colosală de nervi în mijlocul străzii! Veronica a făcut scandal de zile mari...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x