Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Gabriel a fost snopit în bătaie cu țevile și băgat în comă, deși era nevinovat! Coșmarul nu s-a oprit aici

Un tânăr de 26 de ani a fost bătut cu țeavă de cămătari, după ce a împrumutat 100 de euro de la un cămătar. Cămătarul i-a cerut mai mulți bani înapoi și anume 1000 de euro în ziua în care tânărul a vrut să-i restitue împrumutul de 100 euro. Gabriel Posoinea nu a vrut să dea suma cerută și a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi.

Incidentul s-a petrecut în data de 21 iulie 2019, atunci când Gabriel a fost bătut cu țevile și cu pumnii de oamenii cămătarului de la care omul împrumutase suma de o sută de euro. După o săptămână, acesta a vrut să restituie datoria, dar cămătarul i-a cerut 1000 de euro în schimb!

Cămătarul a trecut apoi la amenințări cu moartea și chiar și-a trimis recuperatorii să-l hărțuiască bărbat. Ca să-și primească banii ceruți, acesta a ajuns chiar să o hărțuiască și pe iubita lui Gabriel, amenințând-o că o va duce la prostituție dacă nu primește suma cerută.

Într-o zi, trei indivizi l-au bătut cu lanțuri și cu o țeavă până l-au băgat în comă. Cămătarul a mers la spital după el și amenințările au continuat. Coșmarul s-a mutat apoi acasă, după externarea sa.

Urmărește materialul video de mai sus din emisinunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest subiect, prezentat în emisiunea Acces Direct!