Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un tată din Timișoara își caută copiii! Femeia cu 27 de ani mai tânără i-a luat și s-a mutat la iubitul drogat

Caz șocant prezentat în emisiunea Acces Direct! Tata Giochița de 52 de ani eset disperat după ce nu și-a mai văzut coopiii de aproape o lună. Iubita sa, cu 27 de ani mai tânără, e plecat de acasă și s-a mutat cu tot cu cei mici acasă la noul său partener, despre care bărbatul susține că ar fi drogat!

Giochița Dimitrovici își strigă disperarea după ce cei doi copii ai săi, care au amândoi sub trei ani, au fost luați de iubita cu 27 de ani mai tânără a bărbatului! De atunci, omul încearcă din răsputeri să îi recupereze pe minori și susține că noul iubit al femeii este drogat și chiar l-ar fi amenințat cu moartea.

UN TATĂ FACE DEZVĂLUIRI ȘOCANTE LA EMISIUNEA ACCES DIRECT

Povestea a început în 2013, aatunci când Giochița și Georgiana s-au cunoscut în Austria, printr-un prieten comun. El asvea o firmă de construcții, în timp ce tânăra lucra drept îngrijitoare. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii mari.

citește și: A devenit tată la 96 de ani și a murit la 104, dar nu de bătrânețe, ci într-un incendiu. Povestea incredibilă a celui mai bătrân tată din lume!

La scurt timp după ce s-au cunoscut, bărbatul (de 46 de ani) s-a mutat cu Georgiana (pe atunci având 19 ani) în România.

Un tată din Timișoara își caută copiii! Femeia cu 27 de ani mai tânără i-a luat și s-a mutat la iubitul drogat

Caz uluitor prezentat în emisiunea Acces Direct

Au stat la hotel, apoi în chirie într-un apartament din Timișoara. Cei doi au făcut și doi copii și, în decembrie 2019, femeia a plecat la un tânăr cunoscut pe Facebook.

citește și: Revedere cu scandal în casa Stegaru! Vio și Vulpița, alungați cu pietre din Blăgeșți! |Video

Nu a plecat pur și simplu, ci a luat și bijuterii din aur, 20.000 de lei și un telefon de nouă sute de euro. De atunci, bărbatul așteaptă să își primească înapoi copii, ba chiar speră ca iubita lui să revină acasă și să fie o familie din nou.

Îngrijorător este faptul că Giochița Dimitrovici susține că amantul femeii îi trimite mesaje de amenințare și că femeia nu răspunde la telefon.