Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Hit marca Stegaru! Vulpița și Viorel, piesă de senzație! Cum sună melodia soților de la Blăgești! „Și vulpoiul schimbă părul, ăsta este adevărul"

Vulpița și Viorel au lansat la "Acces Direct" o piesă împreună. Soții Stegaru sunt de părere că melodia lor va ajunge numărul unu în topurile muzicale.

Mândri de melodiile lor precedente, cei doi soți, au lansat împreună o noua piesă, care se numește "Câinii latră, vulpea merge!"

Veronica și Viorel speră că vor ajunge din nou pe locul întâi. Sunt atât de hotărâți, încât nimic nu-i poate descuraja.

Soții Stegaru au renunțat la scandaluri și s-au pus pe treabă! Vulpița și Viorel, pregătiri intense pentru lansarea piesei lor! |VIDEO

Melodia pe care au pregătit-o cei doi, are niște versuri care îi reprezintă pe fiecare în parte. Iar rolurile lor din videoclip sunt de Vulpiță si Vulpoi, iar ei sunt tare mândri de asta.

"La mine-i o vorba lege, câinii latră, vulpea merge!

Și vulpoiul schimbă părul, asta este adevărul."

Revedere cu scandal în casa Stegaru! Vio și Vulpița, alungați cu pietre din Blăgeșți! |Video

Soții Stegaru s-au comportat exemplar unul cu celălalt, la filmări. Și pentru că toate artistele au mai multe ținute, Veronica s-a schimbat la un moment dat, de asemenea și Viorel. Fiecare dintre ei au îmbrăcat câte patru costumații și sau comportat ca doi profesioniști la filmările videoclipului.

Vulpița este de părere că ea este mai talentată decăt Viorel.

Viorel din Blăgești, călcat în picioare! La propriu! Frumoasa maseuză Cristina l-a vindecat de suferință! |Video

Până în prezent, Vulpița mai are lansate patru piese, unele alături de alți artiști, în timp ce Viorel se află la cea de a doua piesă lansată, iar rolul de artisti îi încântă peste măsură pe cei doi soți din Blăgești.

Urmăriți și ascultați cum sună melodia soților Stegaru, lansată la Acces Direct, accesând clipul video de mai sus.