Antena Căutare

Horoscopul zilei, 2 iunie 2020. Nativii Berbec sunt iritați de anumite rivalități. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Horoscopul zilei de 2 iunie 2020 arată faptul că o zodie trebuie să învețe să spună NU! Stai în defensivă şi pândeşte cu arcul pregătit!

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 2 IUNIE 2020

Berbec

Este foarte posibil să te confrunți cu o stare interioară apăsătoare sau să fii iritat de rivalități. Dimineaţa nu prea ai spor, trebuie să te concentrezi. Oferă-ţi o pauză. Scurtă! Pentru că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate şi astăzi este cazul să acţionezi!

Taur

Astăzi trebuie să eviţi să discuţi mult cu cei din jur.

Gemeni

Azi stai foarte prost la capitolul răbdare, deși nu îți stă în fire, poți ajunge să îi bruschezi pe cei din urul tău. Încă mai aveți restanțe, morale, materiale de care ar fi bine să scăpați ca să treceți viața pe curat, să fie totul proaspăt, nou-nouț, să vină succesul.

Rac

Este foarte important ca astăzi să fii deschis și să îți arăți disponibilitatea pentru a îmbrățișa noi provocări la locul de muncă.

Leu

Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi pe cei din jur prin paşi mici, fără să te foloseşti de colţi, sau de gheare! Cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce anunță horoscopul zilei de 2 iunie 2020.

Mămici sexy ai mai văzut, dar stai să vezi cum arată cea mai sexy bunică de la "Neatza!" |Video... A început școala. Elevii de clasa a opta și a douăsprezecea se pregătesc de examenele naționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x