Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O tânără sexy, iubită de fotbalist, are sânii mutilați: "Medicul care a operat-o este stomatolog!" Imagini cu impact emoțional!

 

Fosta soţie a unui celebru fotbalist spune că are sânii mutilaţi! Tânăra susţine că tot calvarul ar fi început, după o intervenţie chirurgicală de mărire a bustului. Doctorul care ar fi operat-o, ar fi stomatolog şi nu ar avea diplomă de chirurg plastician.

Ajunsă în pragul disperării, din cauza durerilor şi a aspectului busului său, blonda a făcut dezvăluiri de groază! 

O doare, atunci când se priveşte în oglindă. O doare, când se priveşte şi simte că nu se mai recunoaşte. Iasmina e. disperată, de când sânii ei arată aşa cum îi vedeţi şi voi! Viaţa sexy blondinei s-ar fi schimbat radical, după ce ar fi fost operată de un chirurg fără. diplomă, acuză tânăra.

"Am aflat că acest doctor este doctor stomatolog şi nu chirurg plastician", spune tânăra. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI