Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ies la iveală detalii șocante despre Benone Sinulescu! Artistul a fost acuzat de crimă

 

Renumitul Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri șocante, chiar din dormitorul lui! Este simpatizat și iubit de o țară întreagă, cu toate acestea, de foarte puține ori, și-a deschis sufletul.

Benone Sinulescu a primit-o în dormitorul său pe Adriana Bahmuțeanu. Artistul și-a pus viața pe tavă și a dat un interviu chiar în dormitorul casei sale, de la Bârzava.

Nu de puține ori, în trecut, Benone Sinulescu a fost acuzat de crimă! Ba mai mult decât atât, unele voci susțin faptul că acesta ar fi făcut și închisoare!

Care este adevărul și de la ce a pornit totul? Află urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI