Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ilie Năstase, emoționat după întâlnirea cu Simona Halep: „Regina noastră i-a furat cupa reginei Angliei și a venit cu ea la noi!”

România sărbătorește, din nou! Revenirea în țară a Simonei Halep, cu marele trofeu de la Wimbledon, l-a emoționat până și pe Ilie „Nasty” Năstase! 

România sărbătorește, din nou! Revenirea în țară a Simonei Halep, cu marele trofeu de la Wimbledon, l-a emoționat până și pe Ilie „Nasty” Năstase!

Ilie Năstase, „Nasty” - așa cum i se spunea în perioada în care făcea spectacol pe terenul de tenis, a fost primul care a felicitat-o pe Simona Halep, câștigătoarea de la Wimbledon, la revenirea în țară.

Curios să afle ce au vorbit cele două legende ale tenisului, reporterul Acces Direct l-a întrebat pe Ilie Năstase ce i-a transmis campioanei.

„Regina noastră i-a furat cupa reginei Angliei și a venit cu ea la noi!”, i-a răspuns sportivul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro