Căutare Live

Ilie Năstase, în conflict cu Ciprian Marica. Ce acuzații îi aduce celebrul jucător de tenis fotbalistului: "Nu-i e rușine"

Doi mari sportivi din lumea sportului din România sunt acum în conflict. Ilie Năstase îi aduce acuzații grave nașului său, Ciprian Marica.

Doi mari sportivi din lumea sportului din România sunt acum în conflict. Ilie Năstase îi aduce acuzații grave nașului său, Ciprian Marica.

Hepta

Ilie Năstase este revoltat, susținând că a depus o plângere penală împotriva fotbalistului Ciprian Marica pentru fals în acte. Cei doi sut acum la cuțite din cauza unei baze sportive despre care tenismenul spune că Cirprian Marica încearcă să i-o fure.

Celebrul tenismen Ilie Năstase îl acuză pe fotbalist că i-a falsificat semnătura și că încearcă să îl scoată din fundația care îi poartă numele.

Ilie Năstase, la cuțite cu Ciprian Marica

“M-am zbătut douăzeci și ceva de ani ca să vină Ciprian Marica să îmi ia mie fundația? (…) Tu mă pui pe mine membru onorific la fundația mea, făcută de mine? (…) El ce scrie aici e că i-am predate lui toată baza (…) și că mi-am dat acordul expres să ies din fundație. Nu știu dacă pot să accept să îl mai văd în fața mea. Mi-e greu să mă uit în ochii lui.

Lui îi e ușor să se uite în ochii mei. Mie mi-e rușine de ce a făcut el. Cine plătește pentru suferința mea? M-am chinuit 20 de ani să retrag pentru Ciprian Marica că e el șmecher? ”, spune Ilie Năstase.

Citește și: Ilie Năstase, reacția pe care a avut-o după ce soția a lui a anunțat separarea de el printr-un mesaj pe rețelele de socializare

Ilie Năstase și Ciprian Marica sunt și rude pentru că fotbalistul îi este naș de cununie tenismenului.

“Dacă nu îmi dă fundația bag buldozerul și tot dărâm”, a mai adăugat Ilie Năstase.

Ilie Năstase susține că Ciprian Marica i-a falsificat semnătura în mai multe acte și Ciprian Marica a luat fundația pe numele lui, a tătălui său și a unchiului său.

“De ce nu se numește fundația Marica? Dacă tot a luat-o. Pentru că fundația, terenul a fost dat fundației Ilie Năstase. Pe mine m-a băgat ca și președinte onorific ”, a mai spus Ilie Năstase.

Cirprian Marica nu a vrut să comenteze acuzațiile și nici nu a dorit să intre în legătură directă cu Ilie Năstase la Access Direct. Cu toate acestea, pe 24 ianuarie, Cirprian Marica a făcut o postare pe Facebook în care și-a exprimat opinia cu privire la acest conflict.

Dacă se va constata, în urma unei analize grafoscopice, că nu e semnătura lui Ilie Năstase în acele acte, sportivul își va putea recăpăta toate drepturile.

Ilie Năstase a spus că se simte urmărit de Marica

Se pare că Cirprian Marica a schimbat data actelor pe care le-ar fi semnat Ilie Năstase pentru că tenismenul era plecat în acea perioadă la Roland Garros. În luna iulie 2021, Cirprian Marica ar fi spus că teismenul vrea să se retragă de bunăvoie din fundație, deși acest lucru nu e adevărat.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase după ce a fost internat în spital cu Covid. Declarațiile făcute de soția sa, Ioana

“Băiatul ăsta are un curaj în el extraordinar”, a spus Ilie Năstase.

Tenismenul a spus că se simte urmărit pentru că a văzut pe cineva din familia lui Ciprian Marica ieșind din blocul în care el locuiește cu soția lui. Se pare că Ilie Năstase o aștepta în mașină pe soția lui să coboare și atunci a observat că ceva nu era în regulă.

“A ieșit din bloc, avea un aparat în mână și era cu o doamnă, o ținea de gât pe doamna aia. Când a trecut de mine s-a întors și a început să râdă”, a explicat Ilie Năstase, menționând că lângă apartamentul unde stă soția lui este un apartament gol.

Reacția Mirelei Vaida după ce într-un video a apărut vestea că artista ar fi murit. Ce s-a întâmplat în platoul Acces Di...
Ultimele știri
x