Căutare Live

Imaginea publicată de Vulpița Veronica de ziua ei. Soția lui Viorel a împlinit 23 de ani

A fost sărbătoare mare în familia Stegaru, Veronica a împlinit frumoasa vârsta de 23 de ani.

Vulpița Veronica a împlinit 23 de ani.

Recent, pare că Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere pe platoul emisiunii "Acces Direct", unde a fost întâmpinată cu o scenă amenajată special pentru ea. Aceasta și-a ales o ținută în care să strălucească.

Vulpița a postat în mediul online o fotografie îndrăzeanță la care a strâns 7.584 de like-uri. Soția lui Viorel a fost surprinsă într-o rochie din paiete auri care îi scot în evidență umerii goi și silueta.

Veronica își surpirnde din nou cei 209 de urmăritorii cu aparițiile ei remarcabile de pe rețelele de socializare.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apara. Aceștia au ținut neapărat să îi facă Vulpiței câteva urări pentru ziua ei. "La mulți ani, Vulpița! Când mai apari la Acces Direct?" sau "La mulți ani fericiți și sănătoși, Veronica mea! Să fii sănătoasă, iubită și fericită.", i-au mărturisit oamenii din mediul online.

Vulpița și Viorel au primit casă nouă în Buzău

De curând, Mirela Vaida i-a anunțat pe soții Stegaru că cei doi vor primi o nouă casă în Buzău, pentru a nu mai exista conflicte între ei și socrii de la Blăgești.

Vulpița și Viorel s-au mutat în noua lor casă, iar pregătirile au fost unele intense. Cei doi soți au făcut o curățenie generală în curte, cât și în casă pentru a se putea acomoda cu locuința.

Cuvinte grele din partea părinților lui Viorel. Ce sumă le cer soților Stegaru pentru a le da fetița... Sărbătoare mare în familia Stegaru! Câți ani a împlinit Vulpița și ce cadouri a primit tânăra...
Ultimele știri