Imagini cu presupusa complice a femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida. Noi descoperiri ale echipei Acces Direct

Imagini cu presupusa complice a femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida. Noi descoperiri ale echipei Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite în urmă cu o zi, când o situație fără precedent a avut loc în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, locul în care frumoasa prezentatoare prezintă cu drag subiectele.

instagram

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida fusese externată pe 12 martie de la Spitalul Obregia. Astăzi apar noi dezvăluiri, după ce au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere de la magazinele din apropiere.

Imagini cu posibilul complice al atacatoarei Mirelei Vaida

Se pare că în imagini atacatoarea este însoțită de o altă femeie care i-ar fi oferit detalii despre cum ar trebui să acționeze. Aceasta e posibil să îi fi oferit indicații când și cum ar trebui să procedeze.

Complicea a rămas la distanță și a urmărit-o pe femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cum se dezbrăca, așteptând atacul. Se pare că femeia complice vorbea la telefon cu cineva înainte ca atacatoarea să intre în platoul Acces Direct.

Pe 12 martie, atacatoarea a fost găsită în zona stației de metrou 1 mai. Cele două femei, atacatoarea și complicea, au fost luate de jandarmi pentru că ele spuneau că nu au mai fost primite la Centrul Social la care dormeau.

Pe 17 martie, ele au plecat de la acel centru social de dimineață. Se pare că cele două femei beneficiau de serviciile acestui centru din 2019.

“Nu mai am resurse nici sa ma lupt, nici sa plang”, a mărturisit moderatoarea TV.

“M-am gandit să plec o săptămână sau chiar două undeva la munte. (...) Pe mine ca om, nu mă caracterizeaza fugă. (...) S-a întâmplat și trebuie să o iau ca atare”, a spus gazda emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida a mai explicat că nu ar fi vrut să renunțe totuși la jobul ei având în vedere că în această perioadă încă filmează pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

„Sunt un om optimist si puternic”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Colegii Mirelei Vaida presupun că sacoșa cu pietre a fost pregătită cu câteva zile înainte de atac. Se pare că femeia complice a rămas pe loc, în apropiere de intrarea în sediul Acces Direct, pentru a vedea pe cine ia salvarea, fie pe prietena ei, atacatoarea, fie pe Mirela Vaida.

Citește și: Decizia pe care a luat-o Mirela Vaida după ce a fost atacată cu un pietroi în timpul emisiunii Acces Direct

Apelul Mirelei Vaida către polițiștii care investighează cazul

Prezentatoarea TV îi roagă pe polițiștii care se ocupă de cazul ei, dar și pe proprietarii magazinelor și localurilor din împrejurimi să le ofere cât mai multe informații despre cele două femei, complicele și atacatoarea ei.

De asemenea, Mirela Vaida a spus că nu înțelege care a fost exact scopul atacatoarei și pe cine a vrut să se răzbune mai exact.

„Lovești prezentatorul, dar să știți ca emisiunea nu moare. (...) Emisiunea continua. Nu știu care e miza. Să sperie pe cine?”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Cum a afectat-o atacul pe Mirela Vaida

Femeia care a atacat-o a speculat momentul și ținta ei clară, potrivit inspectorului Aurel Moldoveanu, a fost clar prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Starea de șoc a Mirelei Vaida poate totuși să îi creeze trauma pe viitor.

În weekend, după incidentul de vineri, Mirela și familia ei au plecat la munte, dorind să se deconecteze. Plângerea la poliție a fost depusă astăzi.

“Recunosc că am insomnii și recunosc că întoarcerea în acest loc mă neliniștește”, spune Mirela Vaida.

Se pare că femeia, care un pericol social, fusese externată în urmă cu o săptămână de la spitalul Obregia, în ciuda faptului că suferea de tulburări mintale.

„Nu cred că putea singură să știe că avem o intrare separată”, spune Mirela.

Prezentatoarea crede că cineva ar fi trimis-o pe femeia care a atacat-o să intre în platou chiar în momentul în care Mirela a început emisiunea.

Este posibil ca atacatoarea să fi avut un complice?

Mirela Vaida spune că o femeie care suferă de asemenea tulburări mentale nu ar fi putut plănui un asemenea atac de una singură. De aceea, ea împreună cu colegii săi consideră că doamna a fost pusă de cineva să facă o asemenea faptă îngrozitoare.

Citește și: Ce face Mirela Vaida la o zi după atacul cu piatra. Ce spune prezentatoarea TV:"Am plâns tot drumul"

“Ea a venit la pont, învățată de cineva”, presupune Mirela Vaida.

Psihologul Ioana Tănase spune:

„M-am gândit la ce e mai rău!”

Dacă se află că cineva a existat în spatele faptei acestei femei, fapta ei se poate considera o faptă de terorism, spune inspectorul Aurel Moldovan.

„Eu cred că această femeie a fost influențată, a fost dirijată”, spune inspectorul.

Ultimele știri