Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini cumplite cu Iulian, băieţelul de opt ani care a căzut în hazna! Ultimele imagini cu acesta înainte să fie găsit decedat

Trupul neînsuflețit al lui Iulian, băiețelul dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit astăzi de către doi paznici, într-un bazin de dejecție al unei ferme de porci din Pecineaga.

Au fost găsite imaginile de pe camerele de supravegheri în care Iulian este văzut cum se plimba pe marginea unui hazna în timp ce purta rolele în picioare. Se vede cum băiețelul se mișcă greu din cauza drumului și al rolelor.

Mama copilului a declarat că Iulian iubea să meargă în munți și își dorea să experimenteze, acesta fiind motivul pentru care ar fi plecat în acea zonă periculoasă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro