Căutare Live

Imagini în direct din casa lui Sergiu, tânărul din Iași care a mers călare ca să ajungă la bebeluşul lui nou-născut | Video

Povestea lui Sergiu, tânărul care a mers călare să-și vadă soția care tocmai născuse, a impresionat o ţară întreagă. Toată România a aplaudat gestul lui Sergiu, iar oamenii au cerut să îi audă povestea. Echipa "Acces Direct" a intrat în legătură directă cu Sergiu pentru a afla povestea chiar de la el. Primele imagini din cămăruța în care trăiește alături de soție și cei trei copii.

Imaginile cu Sergiu Ciobotariu, din Răducăneni, au devenit virale pe rețelele de socializare. Tânărul spune că a vrut să își vadă fiul și a încercat să ia un un mijloc de transport în comun până la spital, însă nu a fost lăsat.

Citește și: El e tânărul călare pe cal oprit zilele trecute de polițiști. Sergiu are 22 de ani și trei copii: ”Nu am avut bani de taxi!”

De aceea a fost nevoie să apeleze la cal pentru a ajunge să își vadă fiul nou născut. El spune că voia să îi ducă mâncare și pamperși soției sale.

"Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă", a spus Sergiu, potrivit BZI.ro.

Tânărul spune că lucrează cu ziua ca să facă rost de bani pentru a-și crește cei trei copiii. A început și construcția unei case, pentru a oferi o viață mai bună familiei sale.

De zece săptămâni consecutiv, Acces Direct, lider de audiență pe toate segmentele de public... Vulpiţa şi Viorel, în stare de şoc! Cei doi sunt urmăriți de indivizi necunoscuți: „Ne e frică să mai ieşim singuri”...
Ultimele știri