Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Nou HIT! Rafaelo, la palat! Vulpiţa şi Viorel, în sat! Imagini în premieră de la filmările pentru videoclipul soților Stegaru

Zi mare pentru soţii Stegaru! Veronica şi Viorel nu doar că se pregătesc să arate cum a fost la filmările clipului pentru noul hit cu Rafaelo, dar au şi alte surprize pentru fani! Una mai mare decât alta.

După succesul răsunător al melodiei "Doi îndrăgostiți lulea", cântată de Rafaelo și Vulpița, pregătiţi-vă acum pentru un nou hit. Pentru că, acelaşi Rafa, de data asta şi cu Viorel şi cu Vulpiţa au înregistrat o nouă piesă, numită "Om bogat sau om sărac!". Şi ca orice hit care se respectă şi pentru acesta, artiştii au filmat un videoclip pe măsură! Cum altfel!?

Artiştii nu au lucrat intens doar la piesă, ci şi la videoclipul ei. Iar primul decor în care Vulpiţa şi Viorel au filmat a fost un PALAT!

Pentru o asemenea locaţie spectaculoasă a fost nevoie, evident, de ţinute pe măsură. Aşa că, Vulpiţa a purtat o rochie cum n-a mai văzut niciodată. Cu un corset mov, în partea de sus şi cu trandafiri verzi, în partea de jos.

Vulpiţa şi Jador, pentru prima dată, faţă în faţă! Ce s-a întâmplat la întâlnirea, total neaşteptată: "Ești o şmecheră! Poţi să mă faci praf!"​

Spre deosebire de rochia roşie, care i-a dat dureri de cap lui Viorel, această ţinută se pare că i-a plăcut la nebunie.

Dar, nici costumul lui Viorel nu a fost de neglijat. Pentru această scenă din videoclip, soţul Vulpiţei a apărut îmbrăcat într-un sacou grena, cu un papion pe măsură!

În timp ce Rafaelo începuse deja să filmeze cadre pentru clip, Viorel a stat puţin de vorbă cu o tânără brunetă. O domnişoară care a avut şi ea un rol bine definit, în videoclip.

Vulpiţa, Viorel şi Rafa au filmat în grandiosul palat, dar şi în curtea impresionantă.

Clipul melodiei "Om bogat sau om sărac" a fost filmat în cinci locații. În palatul omului bogat, dar și în casa familiei sărace, reprezentată de părinții Viorel și Veronica, dar și fiica lor Maria. În scenariu, Maria a împlinit 18 ani, chiar în ziua în care a fost vizitată de omul bogat la curtea căruia, tatăl ei, Viorel, lucra.