Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini nemaivăzute din cuibușorul de nebunii al lui Mihai Trăistariu! Artistul a cheltuit 25.000 de euro pentru amenajarea apartamentului

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii controversați de la noi, iar acum și-a deschis ușile locuinței pentru colegii de la Acces Direct. 

Lux și opulență există în casa artistului. Acesta și-a achiziționat un apartament fix la malul mării, pe care l-a decorat așa cum și-a dorit. Mai exact, acesta a plătit peste 25.000 de euro pentru amenajarea locuinței sale, însă nimic nu e prea scump pentru Mihai Trăistariu.

Ba mai mult, atunci când vine vorba de confortul lui sau de cel al domnişoarelor care trec pragul acestui apartament, în care te simţi ca-n vancanţă, Mihai Trăistariu nu ține cont de nimic.

Vedeți imagini spectaculoase din locuința acestuia, în clipul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro