Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini secrete cu Vulpiţa şi Viorel! Ce s-a întâmplat între soţii Stegaru, cu doar câteva ore înainte ca Veronica să plece din București: "M-ai distrus!"

Imagini bombă cu soţii Stegaru, filmate cu doar câteva ore înainte ca Veronica să plece din Capitală spre Blăgeşti!

Înainte să plece din București, Veronica și Viorel au îngropat securea războiului și s-au iubit mai multe ca niciodată. Imaginile interzise cu cei doi au fost făcute publice, iar Vulpița a început să plângă cu lacrimi amare!

Imagini interzise cu Viorel și Vulpița înainte de plecarea din București!

La finalul săptămânii trecute, Vulpița a hotărât că este timpul să plece pentru totdeauna la Blăgești, acolo unde se află familia sa, dar și fetița ei. Înainte să părăsească Capitala, ea și Viorel s-au iubit mai mult ca niciodată, însă nu a vrut ca imaginile cu ei să fie date la televizor!

Totuși, Viorel nu a mai ținut cont să respecte ceea ce Veronica l-a rugat, iar astăzi la Acces Direct imaginile au fost difuzate, iar Veronica a răbufnit în plâns mai mult ca atunci când au fost date imagini și informații despre faptele pe care le-a făcut în urmă cu șase luni!

”M-ai distrus Viorele! Nu mai am încredere în tine”, a spus Vulpița cu lacrimi amare în direct, după ce au fost date imaginile!

Veronică a fost extrem de deranjată de faptul că imaginile au fost date la TV, iar părinții le vor vedea și este teamă că va fi din nou dată afară din casă și nu va mai avea unde să meargă!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro