Căutare Live

Imagini secrete cu Vulpiţa şi Viorel! Ce s-a întâmplat între soţii Stegaru, cu doar câteva ore înainte ca Veronica să plece din București: "M-ai distrus!"

Imagini bombă cu soţii Stegaru, filmate cu doar câteva ore înainte ca Veronica să plece din Capitală spre Blăgeşti!

Înainte să plece din București, Veronica și Viorel au îngropat securea războiului și s-au iubit mai multe ca niciodată. Imaginile interzise cu cei doi au fost făcute publice, iar Vulpița a început să plângă cu lacrimi amare!

Imagini interzise cu Viorel și Vulpița înainte de plecarea din București!

La finalul săptămânii trecute, Vulpița a hotărât că este timpul să plece pentru totdeauna la Blăgești, acolo unde se află familia sa, dar și fetița ei. Înainte să părăsească Capitala, ea și Viorel s-au iubit mai mult ca niciodată, însă nu a vrut ca imaginile cu ei să fie date la televizor!

Totuși, Viorel nu a mai ținut cont să respecte ceea ce Veronica l-a rugat, iar astăzi la Acces Direct imaginile au fost difuzate, iar Veronica a răbufnit în plâns mai mult ca atunci când au fost date imagini și informații despre faptele pe care le-a făcut în urmă cu șase luni!

”M-ai distrus Viorele! Nu mai am încredere în tine”, a spus Vulpița cu lacrimi amare în direct, după ce au fost date imaginile!

Veronică a fost extrem de deranjată de faptul că imaginile au fost date la TV, iar părinții le vor vedea și este teamă că va fi din nou dată afară din casă și nu va mai avea unde să meargă!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

O vedetă din lumea mondenă ar fi fost implicată într-un accident mortal? O tânără văduvă, gravidă, îşi plange jumătatea ... Aventura soților Stegaru în București a ajuns la final, după șase luni! Mirela Vaida: "Am crezut că vă veți schimba...
Ultimele știri