Căutare Live

Imagini șocante! Bebeluș de 10 luni, obligat să bea bere chiar de tatăl său: "Uite ce-i dă tati la băiat! Uite, na!"

La nici 10 luni, un băieţel este pus să bea. alcool! Mai mult, copilașul întinde mânuţele după cutia cu bere, ca după un biberon. Şi asta doar pentru că părinţii lui, fie din inconştienţă, fie din nepăsare, fie din joacă şi-ar fi obişnuit fiul cu alcoolul

La nici 10 luni, un băieţel este pus să bea. alcool! Mai mult, copilașul întinde mânuţele după cutia cu bere, ca după un biberon. Şi asta doar pentru că părinţii lui, fie din inconştienţă, fie din nepăsare, fie din joacă şi-ar fi obişnuit fiul cu alcoolul

Se vede clar cum prichindelul nu se mulţumeşte doar să prindă cutia cu băutură nocivă, interzisă lui ci. vrea să și soarbă. Iar tatăl. îi dă. Culmea, tot el, adultul, îl jignește pe cel mic, de parcă bietul bebeluș ar avea vreo vină.

"Beţiv". Exact aşa îşi alintă un tată fiul pe care, culmea, el însuşi pare că vrea să-l transforme în alcoolic. Pare că ar vrea să îl iniţieze în taina degustării de alcool, la vârsta la care biberonul ar trebui să fie sfânt!

Se prea poate ca prichindelul să mai fi tras încă o duşcă. Iar jocul periculos dintre copilaş şi părinte, în care jucăria preferată a celui mic este o cutie plină cu licoarea cu hamei, capătă proporţii groteşti.

După ce a fost înjurat părinteşte, probabil tot în glumă şi i s-a luat de lângă guriţă ispita, copilul urlă ca din gură de şarpe. Gestul disperat ale băieţelului de a prinde cutia cu băutură arată că mititelul a fost de mai multe ori pus în faţa tentaţiei care l-ar putea nenoroci.

În loc să se îngrozească de ceea ce a făcut, tatăl băiețelul de 9 luni râde cu poftă. Se pare că totul pare o glumă pentru părinte, inclusiv atunci când spune că se împotriveşte poftei micuţului. E însă macabru. Ce părinte responsabil ar face aşa ceva şi i-ar pune la gură iar şi iar doza de bere unui bebeluş!?

El zice că nu are voie, dar culmea, tot el e cel care îi aduce cutia la nas. De data asta nu i-a mai spus beţiv copilașului ci" alcoolist ". A schimbat apelativul. iar după ce copilul pare că a gustat zdravăn din licoarea care pentru cei mici poate fi ca o otravă, a schimbat şi băutura. Nu cu lapte, ceai sau supă, cum era normal, ci. cu suc.

Nu pare a fi panaramă deloc ceee ce face băieţelul care peste patru zile abia va împlini 10 luni. Este tragedia pe care o trăiește acest copil născut parcă sub patima sau steaua alcoolului. Asta spun şi alte imagini revoltătoare postate de mama copilului pe aceeași reţea de socializare.

Spre stupefacţia noastră ne-am dat seama că filmuleţul pe care tocmai le-aţi văzut, nu e doar un accident, ci o obișnuință. Mama şi tatăl au ţinut parcă să se mândrească tocmai cu pruncul lor abia născut pe care îl ţin în braţe. nu lângă o jucărie de pluş sau un biberon, ci cu o cutie sau un pahar cu bere în față!

Gabriel Cotabiţă, din nou tată? Alina, soția lui: ”Numai Dumnezeu știe dacă ne va da sau nu un copil”... România Evului Mediu! Scene șocante într-o familie! Fiul: ”Sora mea a bătut-o pe mama cu pietre!”...
Ultimele știri