Imagini spectaculoase cu Viorel, Vulpița şi Ana Ciulpan! Artista a fost scoasă din minţi de soții Stegaru: "Ăștia doi merită bătuți" | Video

Veronica, Viorel şi Ana Ciulpan vor da lovitura toamnei! Ba chiar şi-au propus să le ia faţa artiştilor din top. Vă vom arăta imagini în exclusivitatea de la filmările videoclipului. A fost distracţie, au fost nervi, dar s-a lăsat şi cu o farsă de zile mari.

Veronica și Viorel sunt gata să rupă, din nou, topurile! De această dată, soții Stegaru se pregătesc de o colaborare de senzație alături de sosia Irinei Loghin, cunoscuta Ana Ciulpan. Aceștia au filmat deja videoclip-ul piesei „Tuga”, iar cadrele nu au fost lipsite de peripeții.

Atât soții Stegaru, cât și Ana Ciulpan au ales să îmbrace portul popular pentru realizarea acestui videoclip.

Așadar, Veronica a optat pentru un costum popular cu fustă roșie, fotă aurie și și-a accesorizat ținuta cu un șirag de perle, iar în picioare a purtat opinci tradiționale.

A doua ținută a vulpiței a fist ormată dintr-o ie albă cu broderie albastră, fotă neagră cu broderie și și-a accesorizat ținuta cu un trandafir roșu.

Zile de chin! Tata Marius trăieşte cel mai negru coşmar! Soția i-a răpit îngerașul! | Video

Viorel a fost îmbrăcat în alb din cap până-n picioare, însă a avut grijă să se asorteze cu soția lui, Veronica, purtând o centrură roșie la mijloc.

Știm cu toții faptul că Viorel este mereu pus pe glume, astfel că nu s-a putut abține nici când a venit vorba despre Ana Ciulpan. Artista nu a rămas însă fără reacție și a început să-i alerge pe amândoi cu tuga, evident, în joacă.

„Să vezi ce vă alerg eu cu tuga pe amândoi. Ăștia doi merită bătuți. Vă alerg toată verdeața”, a strigat Ana Ciulpan.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli mai multe despre Viorel, Vulpița şi Ana Ciulpan!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri