Imagini spectaculoase cu Viorel, Vulpița şi Ana Ciulpan! Artista a fost scoasă din minţi de soții Stegaru: "Ăștia doi merită bătuți" | Video

Veronica, Viorel şi Ana Ciulpan vor da lovitura toamnei! Ba chiar şi-au propus să le ia faţa artiştilor din top. Vă vom arăta imagini în exclusivitatea de la filmările videoclipului. A fost distracţie, au fost nervi, dar s-a lăsat şi cu o farsă de zile mari.

Veronica și Viorel sunt gata să rupă, din nou, topurile! De această dată, soții Stegaru se pregătesc de o colaborare de senzație alături de sosia Irinei Loghin, cunoscuta Ana Ciulpan. Aceștia au filmat deja videoclip-ul piesei „Tuga”, iar cadrele nu au fost lipsite de peripeții.

Atât soții Stegaru, cât și Ana Ciulpan au ales să îmbrace portul popular pentru realizarea acestui videoclip.

Așadar, Veronica a optat pentru un costum popular cu fustă roșie, fotă aurie și și-a accesorizat ținuta cu un șirag de perle, iar în picioare a purtat opinci tradiționale.

A doua ținută a vulpiței a fist ormată dintr-o ie albă cu broderie albastră, fotă neagră cu broderie și și-a accesorizat ținuta cu un trandafir roșu.

Zile de chin! Tata Marius trăieşte cel mai negru coşmar! Soția i-a răpit îngerașul! | Video

Viorel a fost îmbrăcat în alb din cap până-n picioare, însă a avut grijă să se asorteze cu soția lui, Veronica, purtând o centrură roșie la mijloc.

Știm cu toții faptul că Viorel este mereu pus pe glume, astfel că nu s-a putut abține nici când a venit vorba despre Ana Ciulpan. Artista nu a rămas însă fără reacție și a început să-i alerge pe amândoi cu tuga, evident, în joacă.

„Să vezi ce vă alerg eu cu tuga pe amândoi. Ăștia doi merită bătuți. Vă alerg toată verdeața”, a strigat Ana Ciulpan.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să afli mai multe despre Viorel, Vulpița şi Ana Ciulpan!

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Ultimele știri