Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Încă un caz care șochează România! O femeie de 71 de ani va aduce pe lume, în doar trei luni, o fetiţă

 

Adriana Iliescu, la un pas să piardă titlul de cea mai bătrână mamă! O femeie de 71 de ani va aduce pe lume o fetiţă în doar trei luni. Doamna, care ar mai avea șapte copii, nu a precizat dacă a făcut sau nu vreun tratament. A spus, însă, cât a putut de clar, că s-a săturat de bârfele vecinilor. Bârfe care au apărut după ce a rămas gravidă.

Este povestea Mariei, o bătrână care a primit vestea vieţii ei, când se aștepta mai puțin! Acum, la 71 de ani își va ține în brațe bebelușul pe care-l va naște peste aproape 3 luni. Femeia nu a spus dacă a făcut sau nu vreun tratament de fertilizare. Iar vestea că e însărcinată a lăsat-o mască chiar și pe ea.

"Am fost să fac o ecografie cu ultrasunete şi la un moment dat, mi-a zis că o să rămână toată lumea mască, aşa că a chemat un ginecolog. Şi am întrebat de ce? Când au ajuns se vedeau deja sunetele în monitor acolo. Este o fetiţă. I se vede faţa şi corpul", povestește femeia.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe