Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ioniță de la Clejani și-a înșelat soția? Ce răspuns a dat, în direct - Video

 

Ioniță de la Clejani a răspuns în direct, miercuri, la „Acces Direct”, la întrebarea dacă și-a înșelat sau nu soția vreodată.

„Există întrebări la care pot să-ți răspund și pot să nu-ți răspund. Valoarea unui cuplu constă în ceea ce faci împreună”, a răspuns Ioniță de la Clejani. 

„Știi ceva? Când te căsătorești cu cineva, nu trebuie să te privești doar ochi în ochi, ci trebuie să priviți amândoi în aceeași direcție. Atunci, e bine acasă”, a adăugat el. 

Prezentă la emisiune, Viorica de la Clejani a spus cu sinceritate că nu mai simte „focul” din primii ani de căsnicie și a explicat ce simte acum pentru soțul ei. 

Ioniță și Viorica de la Clejani au împreună doi copii - Margherita și Fulgi. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI