Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Ionuț și-a adus amanta în casă! Seara trecea prin camera soției ca să intre în dormitorul iubitei

Un bărbat în vârstă de 38 ani a trăit, timp de opt luni, o viaţă dublă: acasă cu soţia, în sat cu amanta. Doar că aventura lui a ieşit la iveală atunci când soţia l-a prins în fapt! Continuarea poveștii i-a uimit pe toți! Alin, în loc să se despartă de amantă, a adus-o în casă!

Un bărbat a trăit cu soția și cu amanta, în aceeași casă

Maria Pricope și Ionut Mogâldea sunt împreună de 13 ani și au cinci copii împreună, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

În iunie 2019, Ionuț a început o aventură cu o vecină în vârstă de 17 ani, pe nume Minodora. Culmea, fata avea și ea un copil de doi ani și un soț.

Despre aventura lor știa tot satul! Maria, soția bărbatului, a aflat de această poveste și a încercat să discute problema, dar nu a avut sorți de izbândă.

Ionuț și-a adus amanta în casă! Seara trecea prin camera soției ca să intre în dormitorul iubitei

Un bărbat a trăit cu soția și cu amanta, în aceeași casă

Nu a mai trecut mult și Ionuț și-a adus amanta acasă. Timp de câteva săptămâni, bărbatul Minodora au stat în aceeași casă cu cei cinci copii și cu soția acestuia: Ionut și Minodora într-o cameră, Maria și copiii săi în cealaltă.

citește și: Amantul s-a ascuns în pod timp de zece ani! Pe soț l-au omorât, dar au scăpat basma curată, cu o mușamalizare fenomenală! „Ziua făcea dragoste cu el, iar noaptea îl trimitea la locul lui”

Șocant este faptul că Ionuț și amanta treceau seara prin camera soției pentru a merge în camera lor.

Maria a apelat la primărie și asistenta socială și a primit o casă, unde s-a mutat cu cei mici.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!