Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

N-a dormit o noapte întreagă după ce a văzut filmările din seara groazei! În căutarea adevărului, Irina a mers la ginecolog: ”Ceva nu se leagă, trebuie să fie și o altă explicație”

Celebra Miss Irina este hotărâtă să afle tot adevărul. În urma informațiilor apărute în ultimele 24 de ore, atenția ei se îndreptată către Raffaello, bărbatul care a dus-o în apartamentul lui.

Tânăra nu mai ține minte nimic din cele întâmplate în casa cu pricina. Şi chiar dacă Raffaello susține că el a făcut un gest frumos, Irina nu a putut să doarmă azi-noapte cu gândul că timp de două ore, cât a stat bărbatul lângă ea, se putea întâmpla orice.

”Am ajuns acasă și am început să citesc toate mesajele, m-am mai uitat o dată la filmările de la blocul în care am fost dusă. Nu mi se leagă unele lucruri. Trebuie să fie încă o explicație”, a spus Miss Irina.

În căutarea adevărului, tânăra a mers la medic, unde i s-au făcut mai multe analize și investigații.

Ce a aflat Miss Irina de la specialiști, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro