Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Îsi acuză sotia că l-ar fi părăsit pe el si pe copii pentru o femeie: ”Era mult mai bine să mă fi înşelat cu bărbaţi, decât cu femei. Aşa o înţelegeam...”

Un bărbat îsi acuză sotia că l-ar fi părăsit pe el si pe copii, pentru o femeie. Iar de doi ani, gîndul acesta nu-i mai dă pace. Rănit în orgoliu și bulversat de presupusa alegere a femeii, bărbatul o acuză pe mama copiilor săi că, de când a fugit de acasă să își trăiască noua viață, în Spania, nu i-ar mai păsa deloc nici de pruncii pe care ea i-a adus pe lume.

Un bărbat îsi acuză sotia că l-ar fi părăsit pe el si pe copii, pentru o femeie. Iar de doi ani, gîndul acesta nu-i mai dă pace. Rănit în orgoliu și bulversat de presupusa alegere a femeii, bărbatul o acuză pe mama copiilor săi că, de când a fugit de acasă să își trăiască noua viață, în Spania, nu i-ar mai păsa deloc nici de pruncii pe care ea i-a adus pe lume.

Tata Gheorghe se simte NEPUTINCIOS în faţa poftelor interzise ale soţiei sale. Soţie care şi-ar fi lăsat cei patru copii acasă și ar fi FUGIT la o altă femeie! Nu să schimbe o vorbă sau două, ci să aibă o relaţie AMOROASĂ cu ea, acuză tata Gheorghe.

Şi asta pentru că el a crezut că va fi omul alături de care soția sa, Geanina, o femeie de 29 de ani, îşi va petrece tot restul vieţii. El spune că i-a fost fidel şi i-a oferit alesei lui tot ce a avut nevoie, timp de ZECE ani de căsnicie. Mai mult, a făcut și PATRU copii cu soţia sa, din IUBIRE! Dar se pare că Geanina s-ar fi întors la 180 de grade în ceea ce priveşte persoana pe care o iubește. Și în loc să-i ofere dragoste lui tata Gheorghe, în creierii nopții, mama Geanina și-ar fi clădit noua relație cu o femeie.

Mai mult, cele două femei nici măcar nu și-ar mai ascunde iubirea. Iar părerile internauţilor n-au întârziat să apară, atunci când Geanina s-a afişat cu femeia despre care Gheorghe spune că e iubita ei!