Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Își iubea soția nebunește, dar a înșelat-o! Marius Bodochi, mărturisiri șocante: „Da, s-a întâmplat. Ea a aflat, dar...”

La cei aproape 60 ani ai săi încă stârneşte pasiuni, dar el nu mai vrea să audă de căsătorie! Marius Bodochi, un "Dyonnisos" al scenei, şi-a asumat lecţia Actorului, dar şi a Amorului. Titanul scenei româneşti a fost căsătorit cu o actriţă celebră, cu 13 ani mai în vârstă decât el, iar povestea sa de iubire a şocat lumea artistică.

La cei aproape 60 ani ai săi încă stârneşte pasiuni, dar el nu mai vrea să audă de căsătorie! Marius Bodochi, un "Dyonnisos" al scenei, şi-a asumat lecţia Actorului, dar şi a Amorului. Titanul scenei româneşti a fost căsătorit cu o actriţă celebră, cu 13 ani mai în vârstă decât el, iar povestea sa de iubire a şocat lumea artistică. I-a recunoscut femeii cu care a fost însurat că a înşelat-o, deşi nu i-a dat motive!

Marius Bodochi a trăit una dintre cele mai furtunoase povești de dragoste din lumea teatrului românesc.

„Dacă acea poveste de dragoste ar fi avut loc în zilele noastre, adică după anii '90, aveau ziarele subiect de prima pagină. Atunci, totul a fost mai cu perdea, mai discret. Era șocant ca un tânăr să se îndrăgostească de o femeie cu 13 ani mai mare decât el. Ea era o actriță renumită...noi n-am ținut cont de asta”, a povestit actorul.

Nu a fost prima, dar a fost marea lui iubire! „Am iubit-o foarte mult. Era un om sportiv, ducea o viață sportivă, nu fuma. Era o femeie foarte interesantă.”

Între Marius Bodochi și cea care trebuia să-i fie mentor s-a creat rapid o relație specială.

„Nimic vulgar, nimic sexual, nu despre asta era vorba. Asta a venit peste vreo trei ani. S-a întâmplat foarte frumos.”

„Comenta toată lumea teatrului, toată lumea operei. Ea avea un copil, soțul ei era un balerin cunoscut. A divorțat și ne-am căsătorit. A fost o relație absolut superbă. N-am simțit niciodată diferența de vârstă. Era un om plin de viață, un om cultivat. Datorită ei, eu am îndrăgit teatrul.”

Pentru a evita să fie „cooptat” în spectacolele comuniste, Marius Bodochi și-a modificat înfățișarea: „Aveam părul foarte lung, am purtat barbă foarte mulți ani”.

Întrebat dacă și-a înșelat vreodată soția, actorul a răspuns sincer. Spune că nu i-a fost niciodată infidel, cu sufletul.

„Nu cu sufletul. Treaba cu înșelatul poate fi și o autoverificare...Da, s-a întâmplat, de ce să nu recunosc? Eu, deobicei, n-am făcut curte femeilor, asta nu înseamnă că sunt un tip încrezut. Probabil sunt un tip mai timid și aștept semne.

Ea a aflat, da, dar nu mi-a reproșat. Cred că avea în minte faptul că trebuie să mă lase să mă conving singur ce e bine să fac și ce nu e bine să fac. Treaba asta mă făcea pe mine să mă simt vinovat, fără să îmi reproșeze direct.”

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.