S-a trezit cu amanta iubitului în casă! Angela a fost aruncată pe străzi de bărbatul pe care l-a cunoscut în închisoare: „Bagajele ei sunt în casa mea”

„Soţul meu a venit peste mine cu amanta şi vrea să mă dea afară din casă.” Aşa suna mesajul unei femei disperate care ne-a căutat să ne ceară ajutorul. S-a întâmplat ieri, fix în ziua în care bărbatul ei a adus bagajele amantei în casa familiei.

Angela Şimko este pe punctul de-a fi dată afară din casă de iubitul ei, pentru că bărbatul vrea să-și aducă amanta în locuință.

Ieri, bărbatul a adus-o pe amantă în casă, i-a adus și bagajele şi i-a cerut să plece Angelei. Gestul partenerului său de viaţă, de peste 11 ani, a îndurerat-o pe Angela Şimko, femeia care nu reuşeşte să se mai liniştească.

Dragostea lor a început în spatele gratiilor

Povestea celor doi începe în urmă cu 11 ani. Angela l-a cunsocut în închisoare pe Nicolae, el era acuzat de furt. Ea de crimă.

Angela spune că a făcut 14 ani de închisoare degeaba.

În februarie 2016, Angela a venit la Acces Direct să-și dovedească nevinovăția. Atunci, ea a făcut testul cu detectorul de minciuni, pe care l-a trecut, rezultatul arătând că este nevinovată.

Înainte ca iubitul ei să o dea afară din casă, Angela l-a suprins pe iubitul ei în autobuz cu amanta, când se sărutau și se îmbrățișau.

Întreaga poveste, în materialul video de mai sus, din Acces Direct.

Ultimele știri