S-a trezit cu amanta iubitului în casă! Angela a fost aruncată pe străzi de bărbatul pe care l-a cunoscut în închisoare: „Bagajele ei sunt în casa mea”

„Soţul meu a venit peste mine cu amanta şi vrea să mă dea afară din casă.” Aşa suna mesajul unei femei disperate care ne-a căutat să ne ceară ajutorul. S-a întâmplat ieri, fix în ziua în care bărbatul ei a adus bagajele amantei în casa familiei.

Angela Şimko este pe punctul de-a fi dată afară din casă de iubitul ei, pentru că bărbatul vrea să-și aducă amanta în locuință.

Ieri, bărbatul a adus-o pe amantă în casă, i-a adus și bagajele şi i-a cerut să plece Angelei. Gestul partenerului său de viaţă, de peste 11 ani, a îndurerat-o pe Angela Şimko, femeia care nu reuşeşte să se mai liniştească.

Dragostea lor a început în spatele gratiilor

Povestea celor doi începe în urmă cu 11 ani. Angela l-a cunsocut în închisoare pe Nicolae, el era acuzat de furt. Ea de crimă.

Angela spune că a făcut 14 ani de închisoare degeaba.

În februarie 2016, Angela a venit la Acces Direct să-și dovedească nevinovăția. Atunci, ea a făcut testul cu detectorul de minciuni, pe care l-a trecut, rezultatul arătând că este nevinovată.

Înainte ca iubitul ei să o dea afară din casă, Angela l-a suprins pe iubitul ei în autobuz cu amanta, când se sărutau și se îmbrățișau.

Întreaga poveste, în materialul video de mai sus, din Acces Direct.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri