Live acumObservator 19
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Iulian iubeşte cu foc o thailandeză! Distanța nu e un obstacol! Ce fac amorezii noaptea? „În fiecare seară...”

O iubire internațională şi imposibilă! Asta trăiește Iulian, de un an, cu o femeie din Thailanda. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, s-au plăcut și au hotărât să aibă o relație.

O iubire internațională şi imposibilă! Asta trăiește Iulian, de un an, cu o femeie din Thailanda. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, s-au plăcut și au hotărât să aibă o relație.

Tânărul are 39 de ani și spune că s-a îndrăgostit lulea de o thailandeză. Cei doi vorbesc mereu la telefon și declară că se iubesc.

Chiar dacă Iulian şi Sung Di nu s-au întâlnit niciodată, în carne şi oase, cei doi vor să se căsătorească!

Se află la peste zece mii de km depărtare de iubitul ei, însă femeia zice că distanţa nu este un obstacol în povestea lor de dragoste și că ar da orice ca să vină aici, în România!

Totuși, dincolo de obstacolul biletelor de avion, Iulian are acum o nouă problemă! Despre ce este vorba? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!