Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Iuliana Beregoi, artista cu staff de Hollywood! Fata-fenomen din Republica Moldova este idolul a sute de mii de copii | Video

Este revelaţia muziicii pop din România, iar tinerii o văd ca pe un adevărat idol. Tânără, frumoasă, dar mai ales foarte talentată, Iuliana Beregoi este noua stea a showbiz-ului autohton.

Acordă rar interviuri şi îşi ţine departe de ochii lumii viaţa personală. Cu toate astea, echipa Acces Direct a însoţit-o 24 de ore pe artistă şi i-a aflat toate secretele.

A început să posteze pe YouTube acum patru ani, iar astăzi are sute de mii de fani. Iuliana Beregoi a participat la concursuri muzicale din Turcia și Rusia și dorește să fie un artist complet: să facă și muzică și actorie.

Iuliana Beregoi, artista cu staff de Hollywood!  Fata-fenomen din Republica Moldova este idolul a sute de mii de copii | Video

Apariție incendiară! Lidia Buble, în fundul gol pe Instagram. Aceasta este cea mai obraznică poză a ei | FOTO​

Iuliana Beregoi a devenit idolul unei întregi generații. Este frumoasă, talentată și are peste 700.000 de prieteni: acesta este numărul persoanelor care îi urmăresc canalul de YouTube și îi lasă, zilnic, mesaje de iubire. Cântă de la vârsta de 4 ani, dar celebritatea a găsit-o mai târziu.

Iuliana și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei. La scurt timp de la lansarea primului ei single, “Vina mea”, tânăra artistă din Republica Modova a reușit să strângă 10 milioane de vizualizari, în doar două luni.

Iuliana Beregoi, artista cu staff de Hollywood!  Fata-fenomen din Republica Moldova este idolul a sute de mii de copii | Video

Alina Ceușan, probleme cu Poliția din cauza sarcinii. Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la Asia Express: „Mă uimește”

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct!