Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Adevărul gol goluț despre "Jador Adevărat"! Artistul, filmat fără perdea în intimitatea casei sale! Ce surpriză le pregățește fanilor | Video

Îl ştie o ţară întreagă şi îi fredonează piesele însă nu ştie nimeni cine este femeia din spatele artistului de top. Jador este revelaţia noului val de artişti, însă ascunde şi foarte multe secrete. Pe toate le va împărtăși, în curând, cu fanii săi.

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Are milioane de fani și mulți îi urmăresc activitatea pe conturile sale de socializare, după ce artistul le-a câștigat admirația cu piesele sale care fac furori în trending.

Fetelor, atenție! Jador, live împreună cu mama lui! Cum vrea femeia să arate viitoarea ei noră! "Eram gagicarul satului"

Invitat la Acces Direct, carismaticul Jador a povestit despre surpriza pe care o pregătește fanilor lui, dar mai ales fanelor, care nu sunt puține la număr.

Jador Adevărat, luni și marti, pe Antena Stars de la ora 22:00

Este vorba despre un reality show la care artistul va participa si care se va difuza la Antena Stars, în fiecare luni și marți de la ora 22:00, începând cu 31 august. Cântărețul va fi filmat pe parcursul întregii zile și fiecare moment interesant din viața lui va ajunge în vizorul telespectatorilor și al admiratorilor.

Melodia "Șefa", în direct la Acces Direct

Cu toate că era în direct în emisiune, cuceritorul din el nu s-a putut abține și carismaticul artist a încercat un flirt cu asistenata Mirelei, însa a fost repede trezit la realitate de prezentatoare.

Jador, alături de tatăl său! Artistul seamănă leit cu părintele său! "Alături de tăticu' meu" | Foto

Jador a cântat o piesa compusă de Alex Velea, cu care a făcut senzație în platoul emisiunii.

Urmăriți mai multe și ascultați melodia cântată de Jador. Accesați clipul video de mai sus difuzat la Acces Direct.

Jador Adevărat, din 31 august la Antena Stars

Un reality show va avea loc în fiecare luni și marți de la ora 22:00, începând cu 31 august, la Antena Stars. Protagonismtul va fi chiar Jador.

Sensibil, cuminte, băiatul mamei care şi-a îngrijit toţi fraţii mai mici îşi pune viaţa pe tavă şi îi invită pe telespectatori să îi fie alături zi de zi, atât acasă, cât şi în deplasările pe care acesta le face în ţară şi peste hotare.

Cum arată mama lui Jador ! Femeia care i-a dat viață nu este de acord cu decizia artistului |VIDEO

Ce înseamnă viaţa de artist, cu bune şi rele, cu renunţări, pierderi, frustrări, dar şi cu multă bucurie, muzică, prieteni şi o familie care îl susţine necondiţionat, aşa îşi doreşte Jador să fie cunoscut publicului.

Video