Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Imagini de senzație cu locuința lui Jador! Artistul stă într-o garsonieră cochetă și are încălțări de mii de euro: "Nu-i destul că am avut adidași rupți toată viața"

Jador, celebrul artist de manele, și-a deschis porțile garsonierei sale. Artistul are mii de euro în încălțăminte, rupe topurile muzicale și are mii și mii de admiratoare!

Jador, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! O să ai o surpriză când o să-l vezi cum arăta la vârsta de 14 ani. Jador te invită în cuibușorul lui de nebunii. Cum arată locul în care artistul își ascunde cele mai mari secrete vei descoperi în videoclip!

Jador are încălțări de mii de euro pentru care mama lui l-a cerat. Mama lui l-a mai certat tot pentru o achiziție de-a artistului, dar una mai mare de data aceasta: o mașină!

Mama lui Jador a fost supărată foc după decizia cântărețului. Se pare că, femeia nu a fost de acord cu decizia lui Jador de a-și cumpăra o mașină nouă.

Cum arată mama lui Jador ! Femeia care i-a dat viață nu este de acord cu decizia artistului |VIDEO

Jador a filmat discuția dintre el si mama lui, iar supărare femeii este vizibilă pe chipul ei.

"N-am voie să-mi iau ce mașină vreau eu? Trebuie să iau ce vrei tu?"

Mama artistului îi sugereaza acestuia să-si cumpere o casă, nu o mașina, deoarece au deja una.

Ce notă a luat Jador la examenul de bacalaureat! Dezvăluirea i-a lăsat mască pe fani

"Mașină ne trebuie? Avem mașină!" îi spune femeia tânarului ei baiat, care susține că își dorește o mașină nouă care sa fie pe gustul lui.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro