Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Laurette, noi dezvăluiri șocante, după ce fiicei sale i-a fost spart un dinte la școală! Ce i-au spus părinții bătăușului! „Am fost luată la mișto, umilită!”

Fostul model Laurette Atindehou a făcut noi dezvăluiri șocante, după ce fiicei sale, Serena, în vârstă de aproape opt ani, elevă în clasa I, i-a fost spart un dinte, la școală. Vedeta a povestit, luni, la „Acces Direct”, cum a fost umilită de părinții băiatului care i-a agresat copila.

Laurette la „Acces Direct”.

În urma incidentului, fata manechinului ar fi ajuns la spital, unde ar fi stat patru ore, pentru ca medicii să repare răul făcut.

„Nu am știut cum să reacționez când am aflat. Efectiv am rămas șocată. Am demarat în forță până la școală, pentru că mă aflam undeva în Pipera. Lucram acolo cu muncitorii, eram la casă. Când am ajuns la școală, a venit mama lui (băiatului care i-a lovit fiica, n.r.) nu a stat decât două minute de vorbă cu mine. Nu a știut ce să-mi zică, nici măcar nu și-a cerut scuze. A vrut să urce în mașină. Evident, instinctul meu a fost să trag de ușă și să o fac să coboare, să îmi explice ce s-a întâmplat, și eu am fost cea care a fost luată peste picior, umilită. Tot eu eram de vină că fetița mea și-a spart dintele”, a spus Laurette.

Vedeta a mai spus că și-ar fi dorit ca părinții băiatului să îi ceară scuze și să își fi adus copilul în fața Serenei, pentru o discuție. Și, eventual, să întrebe dacă pot suporta împreună cheltuielile necesare pentru recuperarea fetiței. Nici vorbă, însă, de așa ceva!

„Cel mai mult m-a durut faptul că a venit tatăl acestui băiețel și m-a tratat cu dispreț. M-a făcut să mă simt prost. Am fost luată la mișto. Mi-a spus ceva de genul: dar de unde știu eu că băiatul lui a tras de Serena și a căzut? Dacă altcineva i-a pus piedică și a căzut și și-a spart dintele? Mi-a spus să mergem la cabinetul medical de la școală să îi lipim dintele”, a mai spus Laurette.

Ea a precizat că acesta nu a fost primul incident de acest fel. Fiica ei a mai fost agresată la școală, pentru că are o altă culoare a pielii față de restul copiilor. Problema ar exista în relație cu doi băieți.

„Nu este la primul incident. Fetița mea mi-a spus de la începutul școlii că unii dintre colegi îi tot spun că eu sunt negresă, că apar la televizor, că ea e mai închisă la culoare. Am încercat să îi explic Serenei frumos că toți suntem oameni și toți suntem făcuți de același Dumnezeu și copiii o iubesc așa cum este ea”, a povestit Laurette.

În urmă cu două luni, fiica ei a fost lovită la picior de același băiat. În altă zi, colegul ei i-a dărâmat cutia cu pachețelul cu mâncare. Apoi, la o oră de sport, colegii i-au dislocat și mai mult umărul pe care ea și l-a accidentat în timpul iernii, la săniuș.

„Am mers la doamna directoare, care nici nu știa de acest incident. I-am relatat și celelalte întâmplări. Am vorbit deja cu un avocat și vom demara demersurile legale”, a mai spus Laurette.

Directoarea școlii la care este înscrisă fiica lui Laurette a transmis un punct de vedere, ce a fost prezentat la „Acces Direct”.

„Doamna Laurette s-a prezentat vineri la cabinetul directorului, mi-a adus la cunoștintă că fiică ei ar fi fost denigrată de către doi colegi din clasă. Am luat la cunoștință, dar nu mi-a lăsat nimic scris. Eu voi face cercetările necesare cu privire la incidentul de joi, în care copiii s-au jucat pe hol și fetița a căzut, lovindu-se la un dinte.

În urma impactului cu solul, fetiței i s-a rupt dintele din față, fără a sângera. Doamna învățătoare a sunat-o, imediat, pe Laurette, dar și pe mama băiatului cu care fetiță s-a jucat. În prezența părinților, cât și a învățătoarei s-a căutat dintele fetiței de pe jos, pentru a putea fi lipit. Urmează să cercetăm și să luăm măsurile de rigoare conform procedurilor pe care le avem.

De menționat este că mama fetiței, Laurette, deși avem cabinet stomatologic în școală, a refuzat primul ajutor de la noi. A semnat că nu e de acord să i se facă consultul în școală și a plecat cu fetiță în altă parte. De asemenea, vineri când a venit la mine era interesată cine o să-i plătească cheltuielile stomatologice, în privința această noi nu putem să luăm o hotărâre”, a transmis directoarea.

Citește și: Fiica lui Laurette a fost bătută la școală! Vedeta, apel disperat! „Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit, doar pentru că are o altă culoare a pielii” – Foto

Laurette a explicat că a refuzat, într-adevăr, să i se facă controlul la școală fiicei ei, și a explicat de ce a luat această decizie.

„Am refuzat să i se facă controlul la școală, pentru că doamna asistentă nu este stomatolog. Problema e că m-a invitat să o duc să îi lipească dintele, dar trebuia să i se facă o radiografie”, a spus Laurette.

Vedeta a povestit și că a îngenuncheat în fața fiicei ei, când a văzut-o plângând, cu dintele definitiv spart.

„M-am pus în genunchi, am luat-o în brațe. Îi curgeau lacrimile. Acum merge la psiholog, pentru că nu mai vrea să meargă la școală”, a mai spus vedeta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro