Căutare Live

Cum a reacționat Liviu Olteanu la acuzațiile aduse de soția sa, Maria Roman:” Lumea mă cunoaște. Nu am făcut rău nimănui”

Liviu Olteanu, soțul Mariei Roman, mireasa celui de-al treilea sezon al emisiunii cu același nume, a dezmințit acuzațiile aduse de soția sa, cu care este în prezent în mijlocul divorțului.

Liviu Olteanu a dezmințit toate acuzațiile primite din partea soției, Maria Roman

A1

Inițial, în cadrul emisiunii Access direct, prezentată de Mirela Vaida, Maria Roman a intrat în legătură directă prin telefon și a povestit motivele ce au dus la divorțul de Liviul Olteanu, la numai câteva luni de la căsătoria din cadrul emisiunii și a câștigării premiului de 40 de mii de euro.

Roman a făcut mai multe acuzații conform cărora a reieșit că Liviu Olteanu ar fi avut un comportament mult deteriorat față de cel avut în timpul emisiunii.

Maria Roman a făcut mai multe acuzații pe care Liviu Olteanu le-a respins cu fermitate

De altfel, femeia a mai declarat și că ea a încercat în repetate rânduri să salveze căsnicia, dar că după încasarea premiului, Liviu i-ar fi spus să plece definitiv.

Citește și:Maria Roman, mireasa sezonului 3, face acuzații și explică ce a dus la divorțul de soțul său, Liviu

Invitat în emisiune, la rândul său, Liviu Olteanu a dezmințit toate acuzațiile aduse de viitoarea fostă soție, spunând că pe el îl știe multă lume și că nu a fost violent niciodată cu nimeni, mai puțin cu ea.

Totodată, el a precizat că a avut același comportament față de ea cum l-a avut și pe parcursul emisiunii.

"Practic, noi am fost la fel și în emisiune dar și în afara emisiunii. S-a nimerit să fie pandemie și noi am petrecut foarte mult timp împreună", a spus el.

"Eram împreună aproape 24 de ore din 24. Nu am neglijat-o, nu am lăsat-o singură și să plec cu prietenii. Mergeam la sală și acasă. Am invitat-o dar nu a venit".

De altfel, acesta a dezmințit și faptul că Maria nu avea cheie de la casa lui și că ar fi jignit-o spunându-I că e urâtă și că nu e bună de nimic.

Liviu Olteanu, despre divorț:" Nu suntem nici primii și nici ultimii oameni care divorțează. Hai să nu facem atâta vâlvă"

Maria a intrat în direct, prin telefon iar Liviu i-a cerut să nu mai facă acuzații și să încerce să fie civilizați. Cei doi nu mai avuseseră o discuție directă de ceve vreme, dar se atacau reciproc în mediul online.

Citește și:Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, întrebat dacă o mai iubește pe Maria Roman. Răspunsul le-a dat speranță fanilor

"Nu suntem nici primii și nici ultimii oameni care se despart. Au mai fost și alți concurenți din emisiune care s-au despărțit și n-au mai făcut atâta vâlvă", a adăugat Liviu.

În același timp, Liviu Olteanu a precizat ferm că nu mai este nicio cale de întoarcere în cee ace privește divorțul dintre cei doi.

Ultimele știri
x