Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Liviu Vârciu, despre show-ul de dating „Rămân cu tine”, în curând, la Antena 1!: "Este un show care ajută bărbaţii timizi să-şi găsească perechea!"

Liviu Vârciu va fi prezentatorul show-ul de dating „Rămân cu tine”, care va începe, în curând, la Antena 1. În această emisiune femeile cu atitudine, care au așteptări și dorințe concrete, își aleg partenerul.

Liviu Vârciu, prezentatorul show-ul de dating „Rămân cu tine”

Din mai mulți potențiali parteneri, fiecare doamnă sau domnișoară va alege cu cine dorește să rămână. Ele vor fi ajutate în acest demers de Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului Râmân cu tine. Înscrierile se fac pe casting.a1.ro.

Este un show care ajută bărbaţii timizi să-şi găsească perechea, spune Liviu Vârciu.

Mai mult, prezentatorul a dezvăluit că în această emisiune se merge pe principiul „dragoste la prima vedere”. Fetele o să spună în direct dacă dacă „Râmân cu tine” sau nu, apoi o să vină rândul bărbaților.

„Rămân cu tine” este un show de întâlniri provocator, electrizant și amuzant, în care primele impresii chiar contează. 20 de doamne și domnișoare care știu exact ce vor de la un tip își pot găsi partenerul mult visat prin intermediul acestui show. Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste „hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro