Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Lovitură cumplită pentru „soția-vulpiță”! El este adevăratul tată al fetiței Veronicăi: „Mi-a zis că rămâne pe capul lui Viorel copilul, să nu-mi fac griji”

Lovitură cumplită pentru „soția-vulpiță”. Un bărbat susține că el este adevăratul tată al fetiței Veronicăi!

„Am avut o relaţie cu ea şi peste câteva săptămâni, mi-a zis că a rămas însărcinată. Şi i-am zis: "Cu cine ai rămas , cu mine sau cu el?" "Nu, am rămas cu tine!" Zic: "Du-te şi dă-l afară!" Şi nu a vrut. Mi-a zis: "Lasă, că rămâne pe capul lui ăsta !" Aşa mi-a zis ea”, a povestit bărbatul misterios.

Veronica i-ar fi arătat până și testul de sarcină, dar acesta refuzat să creadă că bebelușul este al lui, știind că „soția-vulpiță” avea mai mulți amanți.

„I-am zis: "Nu cred că eşti cu mine." "Nu, că cu tine am rămas!" "Dă-l afară, dacă ştii că eşti cu mine, că eu nu am cum să rămân cu tine, că am şi eu familie, poate mă împac cu soţia mea şi nu pot să rămân cu tine!" Mi-a zis: "Nu, că îl creşte Viorel." I-am zis: "Fă ce vrei!"”

Relația celor doi ar fi continuat pe toată durata sarcinii Se întâlneau de două ori pe săptămână, în locuri secrete.

„Mereu ne găseam la dentist, dar nu că avea ea acolo ceva de făcut. Acolo ne găseam noi. Ea îl minţea pe Viorel că se duce la dentist, mereu. Partidele de amor se consumau la hotel sau la mine acasă”

Mai mult, se pare că Veronica l-a chemat pe acest bărbat și la maternitate, imediat după ce a născut.

„Mi-a zis: "Poţi să vii să vezi copilul, că nu e nimeni la spital." M-am dus, am văzut copilul. N-am stat mult, am stat vreo 20 de minute. N-am luat-o în braţe, că abia născuse”, a mai spus bărbatul.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro