Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Lovitură uriașă pentru Vulpița! Ce secret rușinos s-a aflat! Totul are legătură cu fata ei

Ies la iveală detalii șocante despre subiectul momentului! Marian, amantul Vulpitei, susține că e posibil ca el să fie tatăl fetiţei pe care Veronica a născut-o! 

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cuplul Vulpiţa-Viorel! Cine este, de fapt, tatăl fetiţei pe care soţia-Vulpiţă a adus-o pe lume și care în prezent se află acasă, la Blăgești?

„Eu şi Veronica am avut o relaţie în urmă cu trei ani. La trei săptămâni ea îmi dă un mesaj că are grețuri, că ar fi rămas însărcinată”, a dezăluit Marian, bărbatul despre care se crede că ar fi fost amantul Veronicăi.

Bărbatul care declanşează tornada în viaţa soţilor din Blăgești a făcut declarații șocante pentru cei de la Acces Direct. Ce părere are totuși Viorel, soțul Veronicăi, despre toate aceste informații care au ieșit la iveală abia acum, la câteva săptămâni după ce ei au venit pentru prima oară la emisiune, ca să își rezolve problemele din căsnicie?

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!