Luca Iclodean, românul rănit în atacul armat din Las Vegas, îi datorează viaţa unei americance! Tânăra a devenit parte din familia lui

L-a salvat din mijlocul infernului, fără să se gândească, o clipă, că ar putea să moară chiar ea! Românul împuşcat în timpul atacului armat care a îngrozit lumea, îi datorează viața unei tinere americance pe care nu a cunoscut-o înainte de carnagiu.

L-a salvat din mijlocul infernului, fără să se gândească, o clipă, că ar putea să moară chiar ea! Românul împuşcat în timpul atacului armat care a îngrozit lumea, îi datorează viața unei tinere americance pe care nu a cunoscut-o înainte de carnagiu.

În timp ce ZECI DE MII de oameni fugeau din calea gloanțelor, Luca, grav rănit, a fost salvat de către Lenei! Întreaga scenă a groazei și a salvării lui Luca o aflați chiar acum, de la tânăra care s-a transformat în înger păzitor pentru tânărul român.

Pentru a 4-a zi, consecutiv, Linei Samson se află la spital, ca să-l viziteze pe Luca Iclodean. Tânărul român pe care nu-l cunoștea înainte de tragedia care a avut loc duminică. Un tânăr care fără ea, poate, azi nu ar fi fost. în viață.

Erau colegi şi puteau să mpară amândoi în carnagiu

Amândoi lucrau în spatele barului, la festivalul de muzică, atunci când focurile de armă au început. Iar când sute de oameni fugeau disperați, în timp ce ploua cu gloanțe, de la etajul 37 al hotelului din apropiere, direct peste ei, americanca s-a oprit pentru Luca. L-a ținut și a încercat să se adăpostească. împreună cu el.

Mi-am tras mâna și eram acoperită cu sânge. Pur și simplu acoperită. Și tot ce văd e Luca și în mâna lui, în cealaltă mână, telefonul pe care era poza cu mama sa. Iar în acel moment, pur și simplu i-am spus: "Nu pot să te las! Hai să mergem. Trebuie să scăpăm de aici! Trebuie să ne mișcăm din acest loc, chiar acum!": este mărturia emoţionantă a salvatoarei.

Abia când a ajuns, în siguranță, la spital, americanca l-a sunat pe Traian, tatăl lui Luca. Dar nu înainte de a-l pune pe Luca într-o roabă cu ajutorul căreia l-a dus până la o ambulanță.

Rugăciuni şi un înger păzitor pentru Luca

Rugăciunile au dat roade. După 7 ore, deosebit de dificile, în sala de operație, fără ca Linei să plece de lângă el, doctorii au venit cu vești bune pentru familia românului: Luca va supraviețui. A pierdut o parte din plămânul drept, dar în fiecare zi, medicii le spun părinților că fiul lor e din ce în ce mai puternic. Când vorbește, încă are dureri, dar când Luca o vede pe salvatoarea sa, gesturile lui arată cât îi este de recunoscător.

Tatăl lui Luca spune că americanca face acum parte din familie. Și o numește îngerul lui Luca! Și chiar dacă ea NU are aripi, atunci când îl vede pe Luca suficient de puternic încât să zâmbească, Linei simte că plutește de fericire!

Ultimele știri