Căutare Live

Lux și opulență. E o casă, dar poate fi asemuită cu un muzeu. Cum arată locuința visurilor și cui aparține | Video

Face cele mai frumoase rochii de seară și mireasă. Faima ei a ajuns până peste ocean. Fiind o persoană ieșită din tipare, casa ei este cu totul și cu totul specială.

Covoare de mii de euro și accesorii aduse din India, dar și un dressing cu piese din colecții renumite, cum rar ți-e dat să vezi. Deși, pare o casă din vis, ea chiar există și aparține designerului Andra Țurcanu, care se poate lăuda cu o casă -muzeu.

citește și: Alexandra Stan, testată a doua oară pentru coronavirus. Ce mesaj a transmis vedeta

O casă excentrică, plină de istorie, mobilată doar cu piese fine, aduse de la Paris. Proprietara este o cunoscută creatoare de modă iar somptuosul apartament reflectă din plin personalitatea ei. O reşedinţă plină de culoare, elegantă și caldă, cu piese unicat.

Andra Țurcanu este creatoare de modă. Ea și-a deschis ușa casei pentru a ne arată somptuoasa sa locuință care reflectă din plin personalitatea ei. O reşedinţă plină de culoare, elegantă și caldă, cu piese unicat.

Lux și opulență. E o casă, dar poate fi asemuită cu un muzeu. Cum arată locuința visurilor

Andra Țurcanu, designerul vedetelor, se poate mândri cu o casă demnă de orice revistă de specialitate. Așa cum este distinsa domnișoară, așa arată și casa ei. Andra are mobilă și obiecte decorative de cea mai bună calitate, aduse din Paris și Veneția. Bunul gust se reflectă în orice colțișor al casei, motiv pentru care, atunci când pășești în locuința sa simți că ai pășit într-o galerie de artă contemporană.

citește și: În costum de baie și încojurată de palmieri. Alina Eremia a impresionat cu o apariție exotică pe Instagram

Designerul mărturisește că are peste două sute de perechi de încălțăminte, un fier de călcat din cristal cu bronz, pictură realizată de Tonitza, creând astfel un paradis imobiliar greu de imaginat.

Cum treci pragul acestei case de lux, te învăluie o atmosferă parisiană. Încă de la intare, putem observa o serie de tablouri semnate de artiști celebri și mobilă de colecție încărcată cu istorie.

Te invităm și pe tine să descoperi frumusețea acestei case plină de valoare și artă, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Victime colaterale în divorțul anului. Soția lui Alin Oprea continuă scandalul... Brigitte Pastramă acuză că a fost jefuită. Vedeta vrea dreptate după ce o angajată ar fi fugit cu încasările | Video...
Ultimele știri