Căutare Live

Mama Claudia, terorizată de soțul ei! „Mi-a spart telefonul în cap, într-o zi aveam copilul în brațe și...”

O mamă susține că e terorizată de soţ. Bărbatul căruia i-a oferit doi copii! Acesta ar fi bătut-o în nenumărate rânduri şi ar fi ameninţat-o cu moartea, acuză tânăra mamă! Și dezvăluirile acesteia sunt cu adevărat cutremurătoare!

Șocant e că bărbatul e cel care ar fi obţinut un ordin de restricţie împotriva femeii. Iar dezvăluirile sunt de-a dreptul cutremurătoare!

„Pe partea aceasta sunt bătută, acum doi ani. M-a bătut cu cel mic în braţe. Eu pe partea asta nu mai simt nimic. A încercat să mă tundă. Mi-a spart telefonul aici, în cap. Foarte frică îmi este! Spunea că o să mor din mâinile lui. Totul pentru că prin luna ianuarie, când am susţinut examenul de permis, a dedus că am avut o relaţie cu acel instructor”

După ce ar fi lovit-o pe propria soţie, bărbatul ar fi alungat-o de acasă şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva femeii, spune femeia.

Printre lacrimi, mama Claudia îşi imploră soţul să o lase în pace pe ea şi pe copiii lor.

După 40 de ani în care l-a bântuit coșmarul orfelinatului, Marian și-a strâns mama în brațe! Revedere emoționantă în dir... Românul FENOMEN! Ernest Varga, spălător de vase într-un hotel din Oradea, a uimit întreaga țară! Nu are studii, dar cânt...
Ultimele știri