Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Hoție în plină pandemie. Aveți mare grijă! Cum a intrat un individ periculos în casa mamei Isabela Veliciu

Mai mulţi săteni dintr-o localitate din judeţul Arad se plâng că au căzut pradă hoţilor! Printre localnici se află şi o tânără mamă, care nu mai doarme de frică.

Tânăra povesteşte cu groază cum, în toiul nopţii, în timp ce era în casă doar cu cei doi copii, un bărbat a intrat, în curte, iar mai apoi în pod, unde a scotocit preţ de câteva minute bune. Acum, femeia nu vrea decât să ştie că este în siguranţă în propria casă.

O mamă se teme pentru viața ei și a celor doi copii, după ce un bărbat a intrat în toiul nopții în curtea ei

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:06, Isabela a auzit un zgomot puternic la poartă - "S-a auzit ca și cum cineva a sărit în curte." Ea se afla în casă cu cei doi copii, s-a uitat pe fereastră și ar fi zărit o siluetă de bărbat. Acesta ar fi fost slab și înalt.

Soțul Isabelei nu era acasă, deoarece lucrează ca șofer de tir și face curse internaționale. Bărbatul este plecat de acasă de două săptămâni și nu știe când se va întoarce.

Isabela susține că bărbatul care a intrat în curte a avut curaj să intre, deși era lumina aprinsă la bucătărie.

Aceasta susține că are câine în curte, însă câinele nu a lătrat când a intrat bărbatul. Presupusul hoț ar fi urcat în podul casei și ar fi lăsat mai multe urme de noroi pe perete. Bărbatul s-ar fi cățărat cu picioarele pe perete, deoarece scara de acces spre pod nu ar fi fost pusă în dreptul podului.

Preț de câteva minute, bărbatul ar fi scotocit prin pod, deoarece s-ar fi auzit zgomote puternice, încât unul dintre copii a fost înspăimântat - "Copilul a auzit zgomotul și mi-a zis la un moment dat:"Mami, Bau-Bau!". I-am pus mâna la guriță să nu îl audă."

Continuarea poveștii în videoclipul de mai sus.