Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Mara Bănică, de urgenţă la spital! Motivul pentru care a ajuns la camera de gardă. „E anormal!”

Mara Bănică a ajuns de urgență la spital, după ce fiului ei i s-a făcut rău. Copilul a fost depistat ulterior cu gripă, după o vizită la o clinică privată din București.

„S-a întâmplat ce se întâmplă cu o jumătate din copiii din București, în sensul că fiul meu a făcut febră, l-am luat de la școală, avea dureri de cap, m-a sunat doamna învățătoare, l-am adus acasă, în câteva ore, febra a crescut. Ne-am dus la camera de gardă la Matei Balș – cu epidemia asta de gripă nici nu are rost să mergi în altă parte. Acolo ni s-a spus că trebuie să stăm șase-șapte ore să așteptăm – acolo erau mulți copii bolnavi, eu nu știam dacă al meu are sau nu gripă...”, a povestit Mara Bănică.

Ea a precizat că a mers apoi la o clinică privată, dar că un alt părinte în situația ei ar fi putu fi lipsit de această opțiune.

„Eu mi-am permis să plec de acolo și să fac testul la o clinică privată. Foarte mulți oameni din țara asta nu își permit, pentru că e 400 de lei o consultație și o testare de gripă într-o clinică privată”, a spus ea.

Fiul Marei Bănică a fost diagnosticat cu gripă de tip A și urmează tratamentul recomandat de medici. Jurnalista este revoltată din cauză că școlile nu s-au închis.

„Copilul are gripă de tip A. Urmăm tratamentul clasic – acel medicament ce sperăm că face minuni. Este o nebunie. Nu înțeleg de ce nu s-au închis școlile. Repet – la mine în școală este al doilea val de gripă. Au făcut 15 copii în primă fază, acum ne țin cu școlile deschise ca să facă și ceilalți? E anormal! Când ai copilul bolnav, nu mai ești bine nici tu”, a spus ea.