Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Mara Bănică, despre fiica lui Aurelian Preda: Nașa și mama o influențează

Dezvăluiri de ultimă oră despre perioada în care regretatul artist a fost vânzător la un aprozar din Curtea de Argeş. Iar dezvăluirile vin chiar de la femeia care i-a oferit acest loc de muncă. Doamna susţine că Aurelian i-ar fi zis că a fost căsătorit, la un moment dat, ba chiar că ar fi avut şi un frate!

Mara Bănică a declarat la Acces Direct că a vorbit cu Ana Maria Preda și că motivul pentru care nu a veni nici azi în platou, deși trebuia să aducă niște fotografii și să discute noi detalii despre caz, este că mama Anei nu s-a simțit bine și că a intrat în depresie.

Ana a plecat de urgență în Italia, după ce mama acesteia i-a cumpărat un bilet de avion de urgență. Mara Bănică acuză rudele Anei că o înfluențează și că o folosesc pentru interese proprii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!